Keystone logo
University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

University of Texas at Tyler College of Arts and Sciences

Introducere

Colegiul de Arte și Științe de la Universitatea Texas din Tyler oferă diverse programe academice care leagă învățarea de viață prin spiritul descoperirii. Facultatea și personalul sunt dedicați acestui spirit de descoperire, oferind instruire și bursă de primă clasă în științele umaniste, științele, artele și științele sociale.

Sunt oferite șaisprezece diplome de bacalaureat, de la științele umaniste și științele tradiționale la științele sociale. De asemenea, puteți alege dintre mai multe programe pre-profesionale, inclusiv pre-legea, pre-teologie, pre-med, și pre-stomatologice. Colegiul oferă 10 masterate.

La UT Tyler, învățarea la clasă în arte și științe este îmbunătățită prin activități extra-și co-curriculare și programe de studiu de călătorie. Există multe oportunități pentru studenți de a-și explora interesele personale lucrând cu membrii facultății la proiecte individuale.

Explorează programele și activitățile noastre remarcabile și alege să devii parte a Colegiului de Arte și Științe UT Tyler - unde spiritul descoperirii leagă învățarea de viață.

Locații

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Întrebări