Keystone logo
University of Texas Arlington Master Inginerie Software (MSWENGR)
University of Texas Arlington

Master Inginerie Software (MSWENGR)

Arlington, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11.044 *

În campus

* pentru anul universitar 2021-2022

Introducere

Prezentare generală

Scopul programului postuniversitar în ingineria computerelor este de a facilita dezvoltarea profesională și științifică continuă a studentului. Programul Master of Software Engineering este conceput pentru a extinde cunoștințele studentului și a sublinia o anumită zonă de concentrare.

Despre programul

Programul de masterat în inginerie software este destinat să ofere următoarele abilități celor care îl finalizează cu succes:

 • Proiectarea și dezvoltarea sistemelor software
 • Cicluri de dezvoltare a software-ului
 • Dezvoltare de aplicații web și mobile
 • Testarea sistemului și asigurarea calității
 • Cascadă și dezvoltare software agilă
 • Limbaje de programare precum C / C ++ / C #; Java, Android și iOS
 • Modele de design
 • Cloud computing
 • Valori de succes software și urmărirea incidentelor
 • Sistem software și management de proiect
 • Estimarea costurilor de dezvoltare software

Selectarea candidaților pentru programul de masterat în inginerie software este un proces foarte competitiv, având în vedere GPA, performanța în clasele legate de computer, TOEFL sau IELTS (pentru candidații care nu vorbesc limba engleză), GRE și reputația universității în care și-au făcut studii universitare. Experiența de lucru recentă relevantă este luată în considerare în cazurile în care acreditările educaționale sunt datate sau nu în domeniul informaticii.

Software development
Árpád Czapp / unsplash

Oportunități de carieră

Studenții din programul Master of Software Engineering câștigă cunoștințele și abilitățile necesare pentru proiectarea și dezvoltarea sistemelor. Aceasta este zona dominantă în industria IT pentru dezvoltarea sistemelor de calcul web și mobile. Există un deficit de absolvenți calificați în acest domeniu din cauza cererii mari și din ce în ce mai mari.

Opțiuni de diplomă

Studenții trebuie să selecteze pista de inginerie software și să continue cu una dintre cele trei opțiuni enumerate:

Teza de 30 de ore

Elevii vor finaliza opt cursuri (combinație de clase de inginerie software de bază, cum ar fi SE 1, SE II, modele de proiectare, proiectul 1 și proiectul 2), plus un număr de cursuri la nivel de 5000 și 6000 de pe pista SE. În plus, vor finaliza o teză în zona SE. Teza MS va fi administrată de un comitet format din cel puțin trei membri (supervizor, plus doi membri fără supraveghere).

Non-teză de 30 de ore

Această opțiune este pentru studenții care nu sunt interesați să finalizeze o teză, dar au o experiență academică foarte puternică în informatică sau inginerie software. Pentru a se califica pentru acest grad, candidații trebuie să aibă un scor GRE de 305 sau mai mare, plus o diplomă BS în informatică sau inginerie software fără clase de deficiență. Studenții din această opțiune vor selecta 10 cursuri din lista claselor de bază și a pistei de inginerie software.

Non-teză de 36 de ore

Această opțiune este pentru studenții la masterat care nu sunt interesați să finalizeze o teză și au o experiență academică medie în informatică. Pentru a se califica pentru această opțiune, un student trebuie să fi obținut o diplomă de licență în informatică, inginerie computerizată, inginerie software sau alte domenii STEM conexe. Studenții din această opțiune vor selecta 12 cursuri dintr-o listă de clase de bază și pista SE.

Cerințe de admitere

Comisia de admitere a absolventului CSE își bazează decizia de admitere la absolvirea MS pe următoarele criterii (în nici o ordine specifică):

 • O diplomă de licență, de preferință într-un domeniu legat de informatică, inginerie informatică sau inginerie software.
 • Un GPA total de 3,0 sau mai mare în cursuri de licență.
 • O medie de 3,2 puncte (pe o scară 4.0) în ultimii doi ani de cursuri universitare. În special, sunt subliniate performanțele la cursurile legate de Informatică / Inginerie computerizată / Inginerie software.
 • Relevanța diplomei studentului (background) față de programa CSE.
 • Rigoarea diplomei de licență a studentului. O diplomă de trei ani nu este considerată riguroasă. Notă: Solicitanții internaționali cu o diplomă de master „3 + 2” vor fi evaluați ca echivalent cu o diplomă de licență de 4 ani.
 • Reputația Universității / Colegiului de la care studentul și-a primit diplomele anterioare.
 • O sumă de scoruri verbale plus cantitative de cel puțin 305 pe GRE. În plus:
  • Scor cantitativ GRE de cel puțin 160
  • Scor verbal GRE de cel puțin 145
  • Departamentul nu necesită testul avansat de informatică. Pentru luarea deciziilor de admitere se ia în considerare și un scor de trecere la examenul de inginerie în formare (EIT).
 • Studenții pot fi acceptați cu un scor GRE de 300, dar li se poate cere să finalizeze cursuri suplimentare pentru diploma lor de MS (a se vedea cerințele de diplomă găsite mai târziu în acest document). În acest caz:
 • Scor cantitativ GRE de cel puțin 155
 • Scor verbal GRE de cel puțin 145
 • Studenții pot fi, de asemenea, acceptați cu până la trei cursuri de deficiență, dar li se poate cere să facă cursuri suplimentare pentru gradul lor de MS (a se vedea cerințele de diplomă găsite mai târziu în acest document).
 • Solicitanții internaționali vor trebui să susțină testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) și să înscrie cel puțin 83 fără scor de zonă mai mic de 20 sau să ia sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) și să obțină cel puțin 6,5 în toate domeniile .

Notă: Aplicațiile cu deficiențe matematice semnificative pot fi amânate / respinse până la finalizarea cursurilor necesare.

Notă: Nu solicităm și nici nu examinăm scrisorile de recomandare sau declarațiile de scop de la solicitanții MS.

Notă: Studenții cu (sau care finalizează în viitorul apropiat) o licență acordată de departamentul CSE de la UTA sau o diplomă comparabilă de la o altă universitate acreditată din SUA, care au un GPA de cel puțin 3,2, ar trebui să contacteze consilierul absolvent cu privire la o derogare GRE. Studenții UTA CSE cu un GPA de cel puțin 3,5 ar trebui să contacteze consilierul absolvent cu privire la nominalizarea pentru admitere avansată (adică admitere fără cerere și taxă). Criteriile de bază pentru renunțarea la GRE și admiterea avansată sunt stabilite de decanul absolvent și pot fi găsite în versiunea actuală a catalogului UTA pentru absolvenți.

Despre Școală

Întrebări