Keystone logo
University Of Tennessee Health Science Center

University Of Tennessee Health Science Center

University Of Tennessee Health Science Center

Introducere

UTHSC apreciază excelența, grija, respectul, echitatea în sănătate, integritatea, diversitatea și cunoștințele.

Fiind sistemul emblematic de sănătate public, la nivel național, misiunea University Of Tennessee Health Science Center al University Of Tennessee Health Science Center este de a aduce beneficiile științelor sănătății la realizarea și menținerea sănătății umane, cu accent pe cetățenii din Tennessee și din regiune. , prin urmărirea unui program integrat de educație, cercetare, îngrijire clinică și serviciu public. Angajând mai mult de 6.000 de persoane în cadrul facultăților, personalului și grupurilor de practici ale corporațiilor non-profit, UTHSC contribuie cu mai mult de 4 miliarde de dolari la economia Tennessee.

În 1911, Universitatea din Tennessee și-a lansat pentru prima dată campusul din Memphis, dedicându-l exclusiv educației și cercetării în domeniul științei sănătății. Programele de semințe în medicină, stomatologie și farmacie au înflorit rapid și, în câțiva ani, au fost inițiate noi programe în profesiile din domeniul sănătății, științele medicale absolvite și asistența medicală. Fiecare dintre aceste programe a devenit un colegiu în sine.

În 1963, UT Graduate School of Medicine din Knoxville, cu sediul la UT Medical Center, a devenit parte a UT Health Science Center. În 1974, Colegiul de Medicină UT din Chattanooga, cu sediul la Erlanger Health System, s-a alăturat sistemului UTHSC.

Locații

  • Knoxville

    Knoxville, Statele Unite ale Americii

    Întrebări