Keystone logo
University of Technology

University of Technology

University of Technology

Introducere

University of Technology este tânără, fiind în creștere, universitate. Este situat în regiunea Moscova, orașul Korolev - un leagăn al astronauticii ruse și cel mai mare oraș științific din Rusia. Universitatea desfășoară cu succes activități educaționale și de cercetare din 1998 și este ghidată de cele mai noi realizări în acest domeniu.

Într-un interval de timp foarte scurt, University of Technology a obținut un succes considerabil, trecând prin rândurile instituției de învățământ non-stat până la universitatea de stat. Activitățile echilibrate educaționale, de cercetare, internaționale și extracurriculare au permis ca University of Technology să fie inclusă în Top-100 cele mai bune instituții de învățământ superior din Rusia în 2018 și 2019 (clasamentul RAEX).

130840_DSC_1033.jpg

fotografie amabilitate a University of Technology

University of Technology este una dintre cele mai mari universități de stat din regiunea Moscovei. Campusul universitar este format din 6 clădiri academice și 2 dormitoare - toate la distanță de mers unul de celălalt.

University of Technology oferă studii la:

  • Institute: Institutul pentru Inginerie și Tehnologii Digitale , Institutul pentru Managementul Proiectelor și Business Engineering, Institutul pentru Educație Internațională , Institutul pentru Educație Suplimentară ;
  • Colegii: Colegiul de inginerie spațială și tehnologie , Colegiul de tehnologie și design
  • Techno- Park pentru copii "Quantorium"

Instituția de învățământ superior are 26 de departamente, iar 14 dintre acestea sunt înființate la întreprinderile de frunte ale regiunii și care vizează pregătirea practică a studenților. Universitatea oferă 50 de specializări pentru studii de licență, master și postuniversitare. Biblioteca universității deține peste 1.300.000 de piese de ediții tipărite și electronice pe orice temă. Vaste auditorium, dotate cu facilitățile necesare, contribuie la dezvoltarea abilităților creative ale elevilor.

Peste 6.000 de studenți sunt înscriși la University of Technology , inclusiv aproximativ 600 de studenți străini din 11 țări. Personalul didactic este format din 350 de membri, 80% dintre ei au diplome și titluri academice.

În 2015, pe baza University of Technology a fost înființat Clusterul Regional de Știință și Educație „Nord-Est”. Clusterul, situat în partea de nord-est a regiunii Moscova, a format un spațiu de știință și educație unificat pentru acoperirea nevoilor întreprinderilor de înaltă tehnologie cu profesioniști de personal calificați.

Universitatea este, de asemenea, membră a trei grupuri: Clusterul Interregional Federal „Compoziții fără frontiere”, stabilit pe teritoriile regiunii Moscova, Republica Tatarstan și Regiunea Saratov; regiunea Moscova Clusterul de inginerie electrică „Ingineria electrică XXI” și Clusterul teritorial de inovație al tehnologiilor nucleare-fizice și nano-tehnologiilor (Dubna).

În strânsă colaborare cu întreprinderile din economia reală, a fost înființat Centrul de Inginerie „Compuși de înaltă temperatură” cu laboratoare moderne, dotate cu cele mai noi instalații de precizie superioară, în parteneriat cu JSC „Kompozit” la University of Technology . Studenții, postuniversitari și specialiștii de vârf din „Kompozit” din JSC investighează și dezvoltă noi materiale hi-tech în Centrul pentru aplicarea lor continuă în știința rachetelor.

130835_DSC_5676JPG.jpg

fotografie amabilitate a University of Technology

În cadrul universității au fost înființate micile întreprinderi de inovare, Departamentul pentru Dezvoltarea Științei Tineretului, Societatea Științifică a Studenților și Biroul de Proiectare a Studenților.

În fiecare an, University of Technology devine o platformă pentru diferite evenimente științifice, inclusiv conferințe internaționale și regionale.

Există 3 periodice academice la University of Technology . 2 dintre ele sunt incluse în lista problemelor științifice, aprobate de Comisia de Stat pentru diplome academice.

University of Technology este implicată activ în dezvoltarea socială și economică a regiunii Moscova. Studenții instituției de învățământ superior sunt participanți reguli la diverse forumuri ecologice, mișcări de voluntariat, sport și evenimente culturale atât din oraș cât și din regiune.

Internaționalizarea învățământului este o parte integrantă a activității internaționale a University of Technology . În prezent, peste 45 de acorduri internaționale sunt semnate cu universități străine din întreaga lume. University of Technology este un participant activ la programul de mobilitate ERASMUS. Mobilitatea academică este, de asemenea, pusă în aplicare în cadrul acordurilor bilaterale cu universitățile străine.

University of Technology este înregistrată în baza de date ANABIN, un sistem internațional de recunoaștere a instituțiilor de învățământ superior, având statut de „H”. Acest statut permite absolvenților universității să-și nostrificeze diplomele în UE și să solicite subvenții europene pentru cercetare și educație.

Pe baza monitorizării anuale a instituțiilor de învățământ superior, susținută de Ministerul Științei și Învățământului Superior al Federației Ruse, University of Technology fost recunoscută ca o instituție de învățământ superior eficientă de către toți indicatorii.

Planurile University of Technology scurtă durată University of Technology vizează extinderea majorității tehnice, aprofundarea cooperării științifice cu întreprinderile din spațiul spațiului și extinderea colaborării în sferele educaționale și de cercetare cu partenerii străini.

Locații

  • Korolyov

    141070 Московская область, г. Королев, ул. Гагарина, 42, , Korolyov

Întrebări