Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introducere

University of Surrey este o comunitate globală de idei și oameni, dedicată educației și cercetării care schimbă viața. Cu un campus frumos și vibrant, oferim predare excepțională și învățare practică pentru a inspira și împuternici studenții noștri pentru succes personal și profesional. Prin personalul și studenții noștri, Surrey realizează lucruri grozave.

Pe lângă predarea de înaltă calitate, universitatea oferă acces la o mulțime de servicii și resurse de sprijin academic. Studenții internaționali pot primi ajutor cu abilitățile lor lingvistice și există multe servicii pentru a-i ajuta să se stabilească cu ușurință în viața universitară.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Există, de asemenea, o mulțime de asistență în carieră disponibilă. Studenții din toate disciplinele pot beneficia de sprijin pentru afaceri și de îndrumare antreprenorială. Toată lumea poate explora idei diferite, poate dezvolta abilități de afaceri dorite și își poate îmbunătăți perspectivele de absolvent. Bilanțul nostru în ceea ce privește capacitatea de angajare a absolvenților este unul dintre cele mai bune din Marea Britanie, cu 95% dintre absolvenții noștri postuniversitari angajați sau studiind în continuare în 15 luni de la absolvire - Graduate Outcomes Survey 2023.

La Surrey, facem tot ce putem pentru a vă face să vă simțiți în siguranță, stabiliți și fericiți în timpul petrecut la universitate. Campusul nostru va fi a doua dvs. casă și veți deveni rapid parte a comunității noastre unite. Personalul nostru pune întotdeauna elevii noștri pe primul loc. Indiferent de ce ai nevoie, există cineva la Surrey care te poate ajuta. Avem un centru dedicat de consiliere și asistență pentru studenți la MySurrey Hive, echipe prietenoase de sprijin internațional pentru studenți, o capelanie multi-credincioasă și studenții aflați în plasament au acces la sprijin și îndrumare de la personalul lor academic.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Din septembrie 2020, vom oferi tuturor studenților noștri universitari și postuniversitari studenți cu copii digitale gratuite ale manualelor lor esențiale. Aceasta face parte din angajamentul nostru de a face universitatea mai accesibilă, permițându-vă să învățați într-un mediu mai digital.

Viața la universitate este mai mult decât prelegeri și cursuri, ne asigurăm că experiența dvs. universitară este cât se poate de variată și satisfăcătoare, oferindu-vă oportunități infinite pentru a profita la maximum de timpul petrecut alături de noi.

Dacă sunteți interesat de sport sau doriți să vă mențineți activ în timpul petrecut la universitate, Surrey Sports Park găzduiește o gamă largă de facilități de primă clasă, inclusiv o piscină cu opt benzi de dimensiuni olimpice, o sală de gimnastică de 120 de stații și alpinism de 10 m. ziduri. Dacă doriți doar să vă distrați și să cunoașteți oameni noi, Uniunea Studenților noștri are, de asemenea, o gamă largă de cluburi și societăți interesante și organizează evenimente de neuitat și oportunități de voluntariat pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență universitară posibilă.

La doar 34 de minute distanță de Londra cu trenul, studenții se pot bucura de campusul și zona frumoasă și prietenoasă din Surrey. Guildford este un oraș plin de viață și primitor și este înconjurat de peisajul rural pitoresc.

Surrey se străduiește să inspire elevii să privească lumea în moduri noi, să fie îndrăzneți în munca lor și să experimenteze tot ceea ce aduce viața de student.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Caracteristici Campus

  Admitere

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Întrebări