Keystone logo
University of St Andrews MLitt în literatura comparativă
University of St Andrews

MLitt în literatura comparativă

Saint Andrews, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 *

În campus

* peste mări / acasă: 11.680 GBP

Introducere

MLitt în literatură comparată explorează înțelegerea transnațională a literaturii și culturii, oferind studenților o evaluare critică a abordărilor teoretice clasice și contemporane combinate cu studiul intensiv al unei game largi de texte peste granițele naționale, culturale și lingvistice și relațiile dintre lor.

Detaliile Cursului

MLitt în Literatură Comparată este un program predat de un an, condus de Școala de Limbi Moderne. Programul explorează înțelegerea transnațională a literaturii și culturii. Acesta își propune să ofere formare în tehnicile de cercetare tradiționale și noi.

Repere

  • Elevii se angajează cu abordări tradiționale și noi ale literaturii comparate, aprofundându-și înțelegerea domeniului și lucrând cu texte atât în limbile lor originale, cât și în traducere în engleză.
  • Clasele mici oferă o comunitate postuniversitară strânsă și un mediu prietenos
  • Modulele inovatoare de bază și opționale le permit studenților să exploreze noi abordări de a citi texte și de a reflecta asupra practicilor lor critice
  • O gamă largă de module opționale oferă posibilitatea de a lua module de la alte discipline
  • Supravegherea disertației de specialitate individuală este disponibilă din întreaga gamă largă de interese de cercetare din cadrul Școlii de Limbi Moderne.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări