Keystone logo
University of St Andrews Master în ecologie statistică
University of St Andrews

Master în ecologie statistică

Saint Andrews, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

08 Aug 2024

Sep 2024

GBP 25.880 *

În campus

* peste mări / acasă: 11.680 GBP

Introducere

Aflați metodele statistice moderne utilizate în prezent de profesioniștii în ecologie, inclusiv cum să formulați probleme, să efectuați analize adecvate și să comunicați eficient rezultatele unei varietăți de public. Pentru a echilibra teoria și aplicarea, oportunitățile de plasare vor fi disponibile cu organizații partenere din Marea Britanie și din străinătate.

Detaliile Cursului

Masterul în ecologie statistică este un program predat de un an, condus de Școala de Matematică și Statistică.

Acest curs își propune să vă ofere o înțelegere solidă a fundamentelor statistice ale metodelor moderne în ecologia statistică, abilitățile de a utiliza aceste metode în mod eficient și experiența în aplicarea lor la problemele din lumea reală, sub supravegherea experților, dintre care unii conduc. cercetătorii din acest domeniu.

Repere

  • Introduce concepte și metode cheie în ecologia statistică și oferă o privire de ansamblu asupra domeniului
  • Predat de personalul Centrului de Cercetare în Modelare Ecologică și de Mediu (CREEM), care are peste două decenii de experiență în dezvoltarea, aplicarea și predarea metodelor în ecologie statistică
  • Modulele de bază din semestrul 1 oferă o bază statistică solidă pentru modulele de specialitate mai târziu în curs
  • Stagii opționale cu colaboratori în Marea Britanie și în străinătate, ca parte a unei dizertații de cercetare de vară supravegheate; conectează formarea teoretică cu studii reale de teren și profesioniști
  • Format flexibil de disertație, care poate include producerea unui podcast, pagină web, poster, raport de teren, materiale de instruire sau un scurtmetraj.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări