Keystone logo
© The University of St Andrews
University of St Andrews

University of St Andrews

University of St Andrews

Introducere

St Andrews este un loc unic și captivant, iar Universitatea este o parte cheie a farmecului său. Șapte secole de istorie leagă studenții de oraș, ducând la instituția antică și totuși modernă care apare astăzi.

Pentru cei interesați să viziteze sau să se mute în St Andrews, vă recomandăm să aruncați o privire la informațiile despre oraș, care descriu facilitățile și oportunitățile deschise comunității locale. De asemenea, puteți găsi informații despre guvernanța, istoria și strategia Universității pentru viitor în secțiunile de mai jos.

Caracteristici Campus

St Andrews are peste 4.000 de spații de paturi și o varietate fantastică de locuri de cazare pentru toate gusturile și bugetele. Viitorii studenți pot fi siguri că vor găsi o cazare potrivită în timpul studiilor.

Săli de reședință

Universitatea oferă o gamă largă de opțiuni de cazare pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață ale studenților, indiferent dacă doriți mese cu catering sau o bucătărie pentru a găti pentru dvs., un coleg de cameră sau un dormitor individual.

  Admitere

  Cerințe de intrare

  University of St Andrews oferă o varietate de opțiuni flexibile de intrare pentru a ne asigura că ușile noastre rămân deschise tuturor studenților, indiferent de antecedente sau de circumstanțele personale.

  Deși intrarea la St Andrew's este competitivă, recunoaștem o serie de calificări diferite și luăm în considerare toate aspectele aplicației dvs., inclusiv contextul, declarația dvs. și referințele. Doar notele nu vă vor garanta admiterea, iar ofertele reale pot fi mai mari sau mai mici decât notele minime enumerate cerute de fiecare program.

  Informații despre cerințele noastre de intrare pot fi găsite în explicarea intrării academice, iar solicitanții din Regatul Unit pot folosi indicatorul nostru pentru a vedea ce set de cerințe de intrare trebuie să se uite. Toți solicitanții care nu au sediul în Regatul Unit ar trebui să se uite la cerințele noastre standard de intrare academică.

  Universitatea oferă, de asemenea, căi alternative de intrare pentru solicitanții care provin din zone în care primim cereri limitate și care nu pot obține notele necesare, sau pentru cei care se întorc la educație după o perioadă prelungită.

  Limba engleză

  University of St Andrews primește studenți din întreaga lume. Pentru a ne asigura că toți studenții noștri pot beneficia pe deplin de programul ales, solicitanții trebuie să furnizeze dovezi ale capacității lor de a vorbi și de a scrie engleza eficient.

  Cerințele de limba engleză și tipul de dovezi pe care trebuie să le furnizați depind de dacă aplicați pentru un program preuniversitar, universitar sau postuniversitar.

  Cerinte pentru viza

  Studenții internaționali au nevoie de viză pentru a trăi și a studia în Marea Britanie. Dacă aveți sau nu nevoie de viză și tipul de viză de care veți avea nevoie depind de naționalitatea dumneavoastră și de durata cursului dumneavoastră.

  Academicienii, savanții și cercetătorii care vizitează ar trebui să contacteze echipa de imigrare a resurselor umane ale Universității pentru sfaturi privind viză înainte de a vă depune cererea de viză.

  Burse și finanțare

  St Andrews se angajează să atragă cei mai buni studenți, indiferent de circumstanțele financiare. Bursele recompensează excelența academică și sunt concepute pentru a ajuta studenții să se întrețină pe ei înșiși în timpul perioadei lor la universitate.

  Solicitanții cu statut de refugiat, protecție umanitară, concediu discreționar și statut de solicitant de azil sunt încurajați să aplice pentru burse de sprijin financiar. Starea taxei de școlarizare va determina ce burse sunt disponibile pentru tine.

  Catalogul de burse și finanțare oferă un director de căutare cu opțiuni de finanțare oferite de Universitate pentru taxe, cheltuieli de trai, călătorii și inițiative.

  University of St Andrews oferă multe burse postuniversitare în fiecare an. Există, de asemenea, resurse disponibile pentru absolvenții care caută finanțare, inclusiv opțiuni în afara universității. Cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că oferta unui loc universitar nu poartă cu ea o garanție de sprijin financiar.

  University of St Andrews oferă burse postuniversitare și alte premii financiare. Acestea pot fi organizate în plus față de finanțarea externă sau premiile de la un organism guvernamental. Acestea pot acoperi, de asemenea, (total sau parțial) taxele de școlarizare, întreținerea (costurile de trai, inclusiv cazarea) sau ambele.

  Bursele sunt disponibile pe baza meritului academic și a nevoii financiare. Există burse disponibile atât pentru statutul de taxă de acasă, cât și de peste mări. Echipa de burse recomandă să citiți cu atenție termenii fiecărui premiu și să aplicați la o serie de surse de finanțare.

  Burse postuniversitare

  Studiul postuniversitar este o investiție în dezvoltarea intelectuală și potențialul de carieră. University of St Andrews oferă burse pentru a ajuta cât mai mulți studenți să continue în învățământul superior.

  Disponibilitatea burselor poate depinde de domeniul dvs. de studiu sau de statutul taxei (de exemplu, dacă sunteți un student „Acasă” sau „În străinătate”).

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Saint Andrews

   St Katharine's West The Scores, KY16 9AJ, Saint Andrews

  Întrebări