Keystone logo
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava

Introducere

Despre noi

Universitatea oferă o oportunitate de a studia în aceste programe: Limba Germană, Limba Rusă, Limba și literatura slovacă, Programul de formare a profesorilor, Istorie, Limba engleză, Etnologie, Psihologie, Biologie, Protecția mediului, Biotehnologie, Informatică aplicată, Aplicat Chimie, Filosofie, Radiologie, Comunicare în mass-media, Comunicare de marketing, Politică publică, Managementul serviciilor publice, Științe politice, Administrație publică, Studii europene și multe altele.

123175_20191021qz84XIZIOFGv2XBz_caoMy_large.jpg

Ce trebuie să oferim?

  • Există peste 130 de programe de studiu cu normă întreagă și part-time acreditate
  • La Universitatea SS. Cyril și Methodius - sub auspiciile Facultății de Arte - există posibilitatea de a urma un curs intensiv în limba slovacă pentru străini, ceea ce va permite solicitantului străin să studieze programul de studiu selectat în limba slovacă.
  • Posibilitatea de a studia programe atractive de studiu în engleză sau cursuri de studiu unice în Slovacia
  • O gamă largă de activități culturale și sportive: ansamblul de canto și dans Trnafčan, corul universitar UniTTy, The-a (r) t-re, teatrul voluntar amator HIT UCM Trnava și multe alte posibilități.
  • Împrejurimile atractive ale Trnava - un oraș frumos plin de studenți, unde se desfășoară numeroase evenimente, concerte, spectacole teatrale, precum și meciuri de fotbal și oferă multe oportunități de petrecere a timpului liber.
  • Și mai ales - de la Trnava este aproape de pretutindeni - de la Bratislava, Moravia și Boemia, până în Austria, Ungaria și în cadrul mobilității Erasmus în Uniunea Europeană și nu numai.
128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

UCM extrem de reușită în ICM ERASMUS

Conform rezultatelor evaluării aplicațiilor pentru programul de mobilitate pentru țările partenere (țări non-UE) în 2019, Mobilitatea Internațională de Credit (ICM), universitatea noastră face parte din trei dintre cele mai de succes universități din acest proiect din Slovacia .

Țări precum Algeria, Hong Kong, Kazahstan, Kosovo, Malaezia, Mexic, Federația Rusă, Tanzania, Iran, Irak, Indonezia sunt acum partenerii noștri ai proiectului.

Programul ICM Erasmus permite studenților și profesorilor să coopereze și să facă schimb cu universitățile din țările partenere Erasmus, o serie de țări care nu participă la programul standard Erasmus.

În general, instituțiile europene de învățământ superior pot lucra cu instituții partenere din afara Uniunii Europene prin mobilitate individuală internațională, programe de studiu comune și proiecte comune, inclusiv proiecte de consolidare a capacității și dezvoltarea profesională a personalului din părțile emergente ale lumii.

La program pot participa instituții de învățământ superior din țările programului și țările partenere, precum și masteranzi și doctoranzi.

Locații

  • Trnava

    The University of Ss. Cyril and Methodius Námestie J. Herdu 2 Trnava, 917 01, Slovak Republic, , Trnava

Întrebări