Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Introducere

Școala de politici publice USC Sol Price, clasează în mod constant printre primele 10 școli absolvente ale națiunii, conform Știrilor SUA și Raportului Mondial și se implică în rezolvarea unora dintre cele mai critice probleme cu care se confruntă lumea noastră de astăzi. Printr-o abordare interdisciplinară și intersectorială a soluționării problemelor publice, facultatea Price School, studenții și studenții lucrează la îmbunătățirea calității vieții pentru oameni și comunitățile lor, atât în Statele Unite, cât și în străinătate.

Intr-o misiune

Studenții USC Price sunt în misiune de a realiza viziuni îndrăznețe. Ca cetățeni mondiali profund implicați, ei pun întrebări dificile, contestă răspunsuri de lungă durată și profită de fiecare obstacol ca o nouă oportunitate. Mai ales, sunt lideri în domeniile lor, care folosesc gradele de preț pentru a face diferența.

Facultățile de preț sunt renumite pentru expertiza lor, profunzimea contribuțiilor la domeniile lor, implicarea cu lideri politici la nivel local, de stat, național și internațional și cunoștințele acționabile rezultate din activitatea lor. Suntem mândri că avem facultate cu medii academice expansive și diverse - incluzând economie, relații internaționale, comportament organizațional, filozofie, științe politice, psihologie, sociologie, etică socială și multe altele - care îmbunătățesc bursa lor în domeniile academice de bază ale Școlii de Prețuri.

Locații

  • Los Angeles

    Childs Way,650, 90089, Los Angeles

    Întrebări