Keystone logo
University of Southern California USC Herman Ostrow School of Dentistry

University of Southern California USC Herman Ostrow School of Dentistry

University of Southern California USC Herman Ostrow School of Dentistry

Introducere

Bine ați venit la Școala de Medicină Dentară Herman Ostrow din USC! Din 1897, Școala de Medicină Dentară Ostrow a format elevii talentați în dentiști și igieniști dentari remarcabili. Educația noastră clinică provocatoare și membrii noștri experți ai facultății oferă viitorilor profesioniști din domeniul sănătății orale abilitățile de care au nevoie pentru a deveni cei mai buni. Medicii stomatologi și igienii dentari sunt considerați în mod constant ca fiind unii dintre cei mai de încredere și respectați profesioniști care deservesc publicul, iar absolvenții noștri fac parte din motiv. Ostrow nu numai că educă clinicieni excelenți, dar produce și profesioniști care câștigă încrederea pacienților lor cu un angajament irezistibil față de standarde etice exemplare. Absolvenții noștri câștigă, de asemenea, respectul colegilor lor, preluând roluri de conducere active în comunitatea de stomatologie organizată de la nivel local până la nivel internațional.

În plus, activitățile noastre de cercetare diverse oferă studenților o multitudine de oportunități de a maximiza profunzimea și lățimea experiențelor lor educaționale. Ostrow găzduiește unele dintre cele mai strălucite nume din biologia orală și craniofacială, știința celulelor stem, cercetarea biofilmului, investigația clinică și multe altele. Mulți dintre studenții noștri profită de acest mediu științific bogat, ducându-și educația dentară la laborator și apărând cu o profundă apreciere a științei din spatele ultimelor progrese în tratamente dentare.

Ostrow este, de asemenea, renumită pentru eforturile sale de comunicare cu comunitatea. Studenții noștri, facultatea, personalul și absolvenții noștri oferă servicii de sănătate orală și educație pentru mii de oameni care au nevoie, fie că sunt peste granițe internaționale, fie chiar aici, în Los Angeles. Îngrijirea celor mai puțin norocoși nu numai că oferă asistență populațiilor vulnerabile, ci oferă și studenților noștri experiențe clinice valoroase și inspiră o dedicare durabilă pentru servicii.

Locații

  • Los Angeles

    West 34th Street,925, 90089, Los Angeles

    Întrebări