Keystone logo
University of Southern California USC Division of Biokinesiology and Physical Therapy

University of Southern California USC Division of Biokinesiology and Physical Therapy

University of Southern California USC Division of Biokinesiology and Physical Therapy

Introducere

Divizia USC de Biokinesiologie și Terapie Fizică este dedicată învățării continue și soluțiilor inovatoare pentru îndeplinirea misiunii noastre: îmbunătățirea sănătății umane și a calității vieții. În consecință, pregătim următoarea generație de terapeuți fizici pentru a oferi cel mai înalt nivel de îngrijire societății. Suntem lideri care modelează viitorul asistenței medicale.

Am construit o comunitate unică și influentă de facultăți, studenți, personal, pacienți și alți parteneri și ne folosim în mod continuu punctele forte combinate în cercetare, educație și servicii clinice pentru a ajuta la crearea de persoane și comunități mai sănătoase.

Clasat pe locul 1 în țară de către US News & World Report din 2004, continuăm să fim un centru prestigios de excelență - și continuăm să prosperăm, cu kinetoterapia una dintre profesiile din domeniul sănătății cu cea mai rapidă creștere a națiunii.

Programele noastre de diplomă permit absolvenților să aleagă o cale educațională pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele și să devină lideri în domeniu. Majoritatea studenților noștri sunt înscriși la pionieratul nostru, doctorat în terapie fizică (DPT), de trei ani, care este livrat atât în format hibrid, cât și în format rezidențial. De asemenea, oferim unul dintre programele de top în biokinesiologie - studiul bazelor biologice ale mișcării, cu un masterat și un doctorat.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Los Angeles

    Alcazar Street,1540, 90033, Los Angeles

    Întrebări