Keystone logo
University of Southampton MSc Arheologie
University of Southampton

MSc Arheologie

Southampton, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program este o diplomă de cercetare bazată pe Pathways studiu, cu un accent puternic pe dezvoltarea competențelor și specializărilor în practica arheologică superioară, paleoantropologie sau bioarcheologie. Puteți alege să vă concentrați pe unul dintre aceste domenii sau, alternativ, puteți prefera să dobândiți o gamă largă de competențe în cadrul acestor specializări.

Vă veți angaja cu materiale și situații arheologice din lumea reală, incluzând oportunități de colaborare cu o serie de părți interesate și parteneri în sectorul arheologic printr-o plasare profesională. Prin aceste mijloace, veți dobândi abilități de angajare profesională sau de cercetare post-doctorală ulterioară. Programul dvs. va fi încorporat în cultura de cercetare distinctivă a Southampton Archeology, cu expertiză de nivel mondial, diverse practici și contacte cu mediul comercial și sectorul patrimoniului.

Arheologia MSC vă oferă o gamă largă de module din toate specialitățile, fără necesitatea de a vă concentra pe o anumită zonă. De asemenea , puteți alege să se specializeze în Pathways Superior arheologice Practica Palaeoanthropology și Bioarchaeology

Aspecte importante ale programului sunt disponibile în toate specialitățile. Acestea includ modulul de disertație obligatorie, care ar trebui să se concentreze pe o zonă a specialității dvs., dacă ați ales una. În plus, modulele din fiecare Pathway sunt deschise pentru dumneavoastră ca opțiuni, indiferent de specialitatea aleasă. Prin aceste mijloace veți putea construi un program personalizat și flexibil, adaptat nevoilor dvs.

Acest program include oportunități pentru destinații de plasare a creditelor în cadrul organizațiilor implicate în arheologie comercială, gestionarea patrimoniului, proiecte de teren și / sau muzee. Plasamentele sunt, de obicei, organizate de către universitate și pot fi disponibile studenților care urmează toate specializările sau trecând între ele.

Cerințe de intrare academică

Gradul de diplomă de clasa a doua sau superioară, sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate în domeniul arheologiei, antropologiei, geografiei, biologiei, istoriei sau unei discipline conexe.

Limba engleză

IELTS 6.5 în ansamblu, cu cel puțin 6,5 în lectură și scris, 6,0 în ascultare și vorbire sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate în alt test aprobat în limba engleză.

Adulți maturi

Învățarea pentru un grad mai târziu în viață poate fi extrem de satisfăcătoare, iar elevii maturi sunt adesea printre cei mai de succes. Dacă aveți peste 21 de ani și vă simțiți că veți beneficia de studii de nivel înalt, putem fi mai flexibili în ceea ce privește cerințele noastre de intrare. Pentru cursurile cu normă întreagă, selectorii vă așteaptă să vă demonstrați angajamentul prin intermediul unor studii serioase recente, de exemplu, una sau două treceri de nivel A, finalizarea cu succes a unui curs de fundație Open University sau a unui curs de acces corespunzător. Vom lua în considerare, de asemenea, experiența profesională relevantă. Cererea dvs. va fi luată în considerare pe baza meritelor individuale și vi se poate solicita să participați la un interviu.

Conținut tipic al cursului

Conținutul programului va varia în funcție de specialitatea pe care o urmați. Fiecare specialitate este consolidată prin intermediul modulelor obligatorii care oferă fundații ferme în zona aleasă. Acest lucru este completat de diferite module opționale care vă permit flexibilitatea de a construi un set de competențe personalizat adaptat la cariera aleasă. Angajarea cu partenerii din sectorul comercial vă va permite să experimentați o serie de abordări ale practicilor arheologice și articularea lor cu abordări bazate pe cercetare.

Învățare și evaluare

Arheologia este o temă diversă și larg răspândită, iar abordările noastre în predare și învățare reflectă amploarea acesteia. Activitățile de învățare includ întreaga gamă de metode de predare și învățare: de la cursuri, seminarii și lucrări de laborator, până la grupuri de discuții și instruire practică pe teren, atât în ​​interior cât și în aer liber. Varietatea activităților oferite permite studenților să lucreze la punctele lor forte, precum și să dezvolte competențe în domenii noi. Gama de metode de învățare și predare a fost adoptată pentru a se asigura că absolvenții programului dobândesc cunoștințe despre diferitele condiții în care lucrăm, precum și încrederea într-o varietate de medii academice și profesionale.

  • Specializarea în practica arheologică superioară se concentrează puternic pe elemente practice, inclusiv activități de învățare concepute pentru a replica situațiile din lumea reală în domeniu și în post-excavare. Veți avea ocazia să lucrați cu o gamă largă de materiale arheologice, iar activitățile vor include lucrări bazate pe proiecte, elemente pe teren și pe bază de laborator, raportare și publicare.
  • Specializarea în paleoantropologie este predată prin intermediul unor cursuri și seminarii, cu excursii în câmp și vizite la muzeu întreprinse pentru a vă familiariza cu întrebări-cheie de cercetare, abordări și materiale.
  • Specializarea Bioarcheologică este bazată pe un laborator puternic, în care sunteți încurajați să vă petreceți timp lucrul cu colecții de materiale osoase și faunei scheletice, pentru a vă familiariza cu natura, potențialul și contextul său cultural.
  • Arheologia MSc combină toate abordările de predare și învățare identificate mai sus.

Orarul de contact va varia în funcție de opțiunile dvs. de modul / opțiune. Informații complete despre orele de contact sunt furnizate în profilurile individuale ale modulelor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare