Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Introducere

Peste 6500 de studenți internaționali din peste 135 de țări aleg să studieze anual la University of Southampton . În plus, avem legături cu universități și parteneri din întreaga lume, făcându-ne o instituție cu adevărat internațională.

Aici, la Științe Umane , suntem fascinați de oameni și de activitățile și realizările lor de-a lungul secolelor, de la preistorie până la cea modernă. Suntem bine cunoscuți pentru cercetarea și educația de primă importanță și de nivel internațional, în cadrul disciplinelor noastre de anvergură, dintre care majoritatea se află în primele zece locuri ale universităților britanice .

Cunoscând ceea ce face ca oamenii să bifeze este mai important ca niciodată în aceste vremuri tulburi. Studiind o diplomă într-una din disciplinele noastre oferă oamenilor noi perspective asupra omenirii și provoacă un fel de vitalitate intelectuală și energie creatoare care izvorăște dintr-o pasiune profundă pentru învățare și predare.

Personalul nostru academic de clasă mondială oferă studenților noștri și absolvenților de studii postuniversitare cu cel mai înalt nivel de pregătire și sprijin, expertiza lor fiind întotdeauna bazată direct pe cercetarea lor personală.

Pe lângă faptul că lucrează în propriile domenii, cadrele universitare lucrează împreună în cadrul disciplinelor pentru a continua cunoașterea. Acest lucru înseamnă că subiectele provocatoare de gândire, cum ar fi sclavia, pot fi examinate din mai multe perspective pentru a oferi studenților o imagine completă a problemelor complexe.

Centrele noastre inovatoare de cercetare reunesc cercetătorii pentru a se concentra pe subiecte ample, cum ar fi secolul al XVIII-lea și lumea medievală și renascentistă. De asemenea, găzduim Institutul unic Parkes pentru relațiile evreiești / ne-evreiești și Biblioteca Parkes, una dintre cele mai mari colecții de arhive evreiești din Europa.

Cercetarea noastră de vârf informează învățătura noastră, care este recunoscută în mod obișnuit ca a doua în nici una din anchetele naționale anuale ale studenților. Pe parcursul umanității, membrii personalului nostru academic sunt prietenoși și abordabili; mereu dispuși să-i ajute și să-i susțină pe studenți să reușească.

Posibilități postuniversitare pentru dvs.

Clasat în topul universităților din lume (QS World University Rankings 2018), cu 200 de cursuri predate și peste 90 de cursuri de cercetare oferite, Southampton deține cadrele universitare și facilități de renume mondial pentru a vă ajuta să deveniți cei mai buni din domeniul dvs. .

Alegerea să studiezi la Southampton înseamnă să devii parte a unei comunități vibrante, postuniversitare.

Luați-vă locul la vârf, printre unii dintre cei mai talentați studenți și academicieni din lume.

Southampton este cel mai mare oraș din județul ceremonial din Hampshire, pe coasta de sud a Angliei.

Suntem situați la 75 de mile de Londra; 19 mile de Portsmouth și 12 mile de Winchester. Suntem la doar câteva minute de Parcul Național New Forest, care este de 219 de mile pătrați de frumos parc și pădure. O mare parte a sud-vestului Hampshire este o țară frumoasă care se întinde în sud-estul Wiltshire și spre est de Dorset. De asemenea, suntem foarte aproape de Stonehenge, una dintre minunile lumii și cel mai cunoscut monument preistoric din Europa.

Southampton are o populație de aproximativ 220.000 de locuitori și este una dintre cele mai verde și plăcute zone metropolitane din Marea Britanie. Southampton are propriul aeroport și legături rapide către Londra și restul Regatului Unit. Fiind localizat pe coasta de sud, suntem casa Carnavalului din Marea Britanie si avem cele mai mari nave de croaziera din lume, vizitati-ne in mod regulat.

Southampton este, de asemenea, casa Southampton Football Club, care concurează în Premier League și The Ageas Bowl, casa Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Întrebări