Keystone logo
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Introducere

Colegiul de Arte si Stiinte este cel mai mare colegiu USF St Petersburg, oferind o gamă largă de programe academice. Colegiul are o moștenire de a oferi programe de excelență într-o atmosferă centrată pe student. de cercetare de clasă și activități creative se desfășoară într-una dintre cele mai frumoase campusuri metropolitane din Statele Unite să ia ceva timp pentru a explora ofertele noastre, în cazul în care "lumea va recunoaște gradul dumneavoastră și profesorii tăi vor ști numele tău."

Colegiul de Arte si Stiinte Misiune

Pentru a încorpora principiile și activitățile unei cercetări intensive colegiu de arte liberale, în cazul în care absolvenții noștri vor fi bine pregătiți în disciplinele, și, astfel, pregătite pentru absolvent al școlilor profesionale. Studenții noștri vor avea abilitățile critice, perspectivele largi, și conștiința civică pe care le-a cetățenilor implicați și productive vor face. Pe scurt, studenții noștri vor fi recunoscuți ca oameni de știință cetățean.

Obiective unit / Strategii

  1. Aduce contribuții semnificative și semnificative pentru dialoguri în curs de desfășurare în domeniile noastre academice; 2. Se așteaptă studenții noștri și studenții absolvenți să se angajeze în cercetare - acolo unde este posibil, în colaborare cu facultatea; 3. O viguroasă cultură cultivi arte liberale, prin recrutarea de facultate și studenți talentați și diverse, menținând mici dimensiuni de clasă, și mentorat acei studenți care le avem; 4. Să încurajeze discuțiile libere, ar stimula gândirea critică, cererea pe care elevii noștri scrie, și atunci când este posibil, pentru a lucra în discipline; 5. Să inițieze și să extindă programele postuniversitare și de a dezvolta relații formale academice la alte programe postuniversitare în cadrul Universității de sistem Florida de Sud; 6. Să introducă, ca parte mozaic de experiențe de învățare la USFSP, angajării civice, învățarea de serviciu, și învățarea experiențială în clase, atunci când este cazul.

Dean a lui Biafora Bine ai venit

Bine ați venit și vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în ofertele noastre absolvent de la Universitatea din Florida de Sud St. Petersburg (USFSP).

Ca o instituție dinamică de cercetare activă, USFSP Colegiul de Arte și Științe oferă cadrelor universitare de clasă mondială și personalizate lumea reală experiență într-o comunitate vibrantă punct de vedere cultural, urban, la malul mării. corpul nostru student este diversă; reflectând demografice ale regiunii, statul și națiunea.

Facultatea noastra distins este recunoscuta pe plan local, national si in intreaga lume pentru excelenta in cercetare si burse. Programele noastre flexibile sunt proiectate pentru a satisface nevoile studenților-de gradul pe deplin on-line în Jurnalism Digital și Studii Media la hands-on de cercetare sa concentrat program de absolvent de psihologie.

Vă încurajez să ajungă la programul directorului Absolvent al programului de interes pentru a afla mai multe.

Povestea noastră la USFSP continuă să fie scrise și suntem încântați să vă invităm să fie o parte a viitorului nostru. Vino alaturi de noi in explorarea care este absolvent de învățământ și de cercetare de la Universitatea din Florida de Sud St. Petersburg.

Locații

  • Saint Petersburg

    USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

    Întrebări