Keystone logo
University Of South Dakota

University Of South Dakota

University Of South Dakota

Introducere

Fiind cea mai istorică universitate a statului, suntem înrădăcinați în tradiție. Dar ne uităm și către viitor, oferindu-vă noile abilități și metode de învățare flexibile de care aveți nevoie pentru a naviga într-o lume din ce în ce mai complexă.

Frumosul campus de 274 de acri din USD se află de-a lungul stâncilor de deasupra râului Missouri, în sud-estul Dakota de Sud. De la frumusețea istorică din Old Main până la tehnologia de ultimă oră găzduită în clădirea Lee Medicine & Science, veți experimenta un amestec de tradițional și contemporan în campusul University Of South Dakota . De la înființarea sa în 1862, USD a numit micul și sigur oraș Vermillion acasă. Pe măsură ce ambele cresc în dimensiune și populație, campusul și orașul continuă să se bucure de o relație reciproc avantajoasă care ajută la stimularea inovației și creează oportunități interesante atât pentru studenți, cât și pentru rezidenți.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Vermillion

    E Clark St,414, 57069, Vermillion

Întrebări