Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

Introducere

În inima orașului Saskatoon, pe teritoriul Tratatului 6 și a patriei Métis, se află University of Saskatchewan (USask).

USask este una dintre cele mai mari institute de cercetare-intensivă, universitare medicale-doctorale din Canada și găzduiește cercetări la nivel mondial în domenii de importanță globală, cum ar fi apa și securitatea alimentară. Studiul și descoperirea sunt îmbunătățite de facilitățile noastre remarcabile, incluzând sincrotronul sursă de lumină canadiană, VIDO-InterVac, Institutul Global pentru Securitate Alimentară, Institutul Global pentru Securitatea Apelor și Centrul Sylvia Fedoruk pentru Inovație Nucleară.

Gândit de planul nostru universitar: Universitatea din lume are nevoie, lucrăm împreună în diferite discipline și cu comunitățile noastre pentru a găsi soluții creative la cele mai presante provocări globale. Absolvenții noștri, recunoscuți pentru etica lor de muncă puternică, natura creativă și determinarea, conduc schimbările aici acasă și în întreaga lume.

Spațiile de pe campusul nostru principal din Saskatoon susțin accentul interdisciplinar al studiului nostru și al muncii noastre, inclusiv Centrul de Studenți pentru Urșii Roșii Gordon Oakes, un loc de întâlnire intercultural care ajută la integrarea culturii indigene în campus și Clădirea Științelor de Sănătate, într-un mediu practic de învățare practic.

Studenții americani provin din întreaga lume și pot deveni membri ai familiei americane din comunitățile din Saskatchewan, unde oferim o gamă largă de programe, de la cursuri de inițiere până la programe complete în anumite discipline.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Saskatoon

    University of Saskatchewan, S7N, Saskatoon

Întrebări