Keystone logo
University Of Santo Amaro

University Of Santo Amaro

University Of Santo Amaro

Introducere

Universitatea Santo Amaro - Unisa se numără printre cele mai respectate instituții de învățământ superior din Brazilia, ocupând o poziție privilegiată în scenariul educațional din 1968, când am început activitățile cu cursurile de Litere, Pedagogie, Matematică, Fizică și, în principal, de Medicina, până astăzi una dintre cele mai populare din țară.

Istoria noastră a început cu necesitatea înființării primei instituții de învățământ superior pentru populația numeroasă din regiunea Santo Amaro, în orașul São Paulo. Atunci profesioniști influenți, precum profesori, oameni de afaceri, stomatologi, medici și politicieni, și-au unit forțele pentru a crea FASA - Faculdades de Santo Amaro. În 1994, am devenit universitate și am ajuns să ne numim Unisa.

Această cale ne consolidează ca o universitate de excelență. Reflecția acestei performanțe pătrunde în toate acțiunile noastre, în special în 2005, când prima noastră clasă a fost transmisă prin satelit, marcând spiritul de pionierat în oferta de cursuri de educație la distanță (EaD).

Cu un model de predare diferențiat, ne remarcăm pentru stimularea practicii prin activități de responsabilitate socială, cu o performanță puternică în proiecte de cercetare și extindere dezvoltate împreună cu comunitatea. Diseminarea cunoștințelor și întoarcerea acestora în beneficiul populației este unul dintre angajamentele noastre principale.

Suntem prezenți în toată Brazilia, cu patru campusuri în statul São Paulo și mai mult de 300 de noi centre de sprijin educațional pentru a oferi cursuri de învățare la distanță, situate în toată Brazilia.

În prezent, Unisa oferă sute de cursuri față în față și la distanță, inclusiv cursuri universitare, postuniversitare și de extensie. Astfel, am devenit o referință pentru diferitele orașe din Brazilia în care activăm, ca instituție de tradiție și calitate, care se angajează să pregătească talente creative, antreprenori și transformatori.

Locații

  • Jardim das Imbuias

    Rua Professor Enéas de Siqueira Neto,340, 04829-300, Jardim das Imbuias

    Întrebări