Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Introducere

Școala de inginerie Shiley-Marcos a Universității din San Diego face mai mult decât să dezvolte ingineri de clasă mondială și oameni de știință în domeniul computerului într-un program recunoscut la nivel național. Ajutăm aceste minți strălucitoare să se transforme în Changemakers cu perspectiva globală, conștientizarea socială și abilitățile de conducere pentru a face diferența în lume. Ne adresăm studenților care, în copilărie, își propuneau să construiască ceva mai complex decât imaginea de pe cutia Lego. Aici, cei care contestă convenția pot deveni profesioniști de succes care lasă o amprentă pozitivă în lumea lor.

Programul de inginerie al Universității din San Diego a fost fondat în 1987 și mai recent înființat ca școală în 2013 de Darlene Marcos Shiley, a cărei viziune și inspirație extraordinare rezonează în holurile noastre, în comunitățile noastre și în inimile noastre. De-a lungul anilor, ingineria la USD a devenit un program plin de viață clasat pe locul 13 în țară printre programele de inginerie care nu acordă doctorat de către US News & World Report. Astăzi, oferim programe de licență în informatică, inginerie electrică, inginerie industrială și de sisteme, inginerie integrată și inginerie mecanică și programe postuniversitare în inteligență artificială aplicată, știința datelor aplicate și inginerie de securitate cibernetică. Școala are o casă la fel de uimitoare și inovatoare: Centrul de inginerie Belanich, făcut posibil de un donator generos, care crede în misiunea și impactul școlii.

Există multe forțe în spatele creșterii noastre: reputația noastră academică, acreditarea, diplomele duale BS / BA, clasele mici și atenția personală se adaugă absolvenților puternici. Ca o remiză suplimentară, clasamentul Universității din San Diego ca unul dintre cele mai frumoase campusuri ale națiunii ajută cu siguranță. Studenții și facultatea își curăță capul și își reîmprospătează simțurile plimbându-se în clădirile în stil misiune ale campusului, îmbibându-se în priveliștile noastre de pe dealul Mission Bay și respirând aerul oceanului înmiresmat de parfumul eucaliptilor și florilor de bougainvillea. Este un loc care menține atât studenții, cât și facultatea sănătoși, relaxați și foarte bine hrăniți.

Sunteți gata să explorați Școala de Inginerie Shiley-Marcos din USD?

Locații

  • San Diego

    Alcala Park,5998, 92110, San Diego

    Întrebări