Keystone logo
University of Salento

University of Salento

University of Salento

Introducere

Aceasta este o tânără universitate dinamică, dornică să se extindă și să se dovedească la nivel național și internațional.

Din 1955, Universitatea din Salento a avut scopul de a promova cunoștințele, abilitățile și meritul și a oferit o gamă largă de oportunități educaționale. De la drept la știință, economie la inginerie, științe umaniste până la studii media, universitatea oferă Pathways academice către o serie de profesii, precum și cursuri postuniversitare și de specialitate adaptate pentru a satisface nevoile locului de muncă.

Opt departamente care oferă servicii și informații pentru studenți, precum și treizeci și trei de centre de cercetare din întreaga zonă Salento. Universitatea din Salento a crescut rapid în ultimii ani, consolidându-și rolul de bază a sistemului cultural și social local. De asemenea, are un doctorat. Școli școlare și postuniversitare pentru patrimoniul cultural și pentru profesiile juridice. Prestigioasa școală ISUFI Grandes écoles oferă cursuri universitare și postuniversitare la nivel înalt pentru studenții bursieri pentru a promova excelența.

Locații

Locații
  • Lecce

    Piazza Tancredi,7, 73100, Lecce

    Întrebări