Keystone logo
University Of Rouen

University Of Rouen

University Of Rouen

Introducere

Cu peste 30.000 de studenți și 40 de unități de cercetare, University Of Rouen Normandia ( URN ) joacă un rol principal în predarea și cercetarea Normandiei. Suntem implicați în grupuri regionale de predare și cercetare și promovăm activități de cercetare interregionale prin dezvoltarea de parteneriate științifice de renume național și internațional. Prin urmare, participăm la numeroase proiecte internaționale în parteneriat cu peste 40 de țări.

Ca instituție multidisciplinară, University Of Rouen Normandia University Of Rouen este dedicată în mod special pentru a face învățământul superior accesibil tuturor și pentru a încuraja dezvoltarea economică și socială locală.

Avem șapte campusuri în Normandia cu un total de 12 facultăți, institute și școli.

Una dintre alegerile strategice cheie ale University Of Rouen a fost aceea de a oferi activităților noastre de predare și cercetare o acoperire internațională. De aceea, Biroul nostru de Relații Internaționale și Cooperare a început să elaboreze și să lanseze un plan de internaționalizare.

Cercetarea, care promovează cunoașterea, este una dintre cele două activități principale ale University Of Rouen Normandia. Merge mână în mână cu predarea pe parcursul cursurilor de studii și contribuie la prestigiul instituțiilor de învățământ superior și de cercetare. Parteneriatul nostru cu Spitalul Universitar Charles-Nicolle și angajamentul nostru față de Fundația Charles-Nicolle, care permite spitalelor din Normandia să beneficieze de echipamente inovatoare de cercetare în domeniul sănătății, sunt un exemplu perfect.

Locații

  • Mont-Saint-Aignan

    Mont-Saint-Aignan, Franţa

    Întrebări