Keystone logo
University of Roehampton London Master în logistică globală și management al lanțului de aprovizionare
University of Roehampton London

Master în logistică globală și management al lanțului de aprovizionare

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.650 / per year *

În campus

* Septembrie 2022: 10.000 GBP pe an pentru Marea Britanie. 15.650 GBP pe an pentru UE și internațional

Introducere

Odată cu criza climatică care amenință viitorul planetei noastre, companiile se deplasează pentru a-și face lanțurile globale de aprovizionare mai durabile, mai etice și mai rezistente, fără a le slăbi competitivitatea. Masteratul nostru în logistică globală și management al lanțului de aprovizionare vă va pregăti să acceptați această provocare.

Lanțurile de aprovizionare reunesc toate activitățile necesare pentru a livra bunuri sau servicii unui consumator, de la aprovizionarea cu materii prime la producție, marketing și livrare, și sunt un element fundamental al tuturor afacerilor. Cu această diplomă, veți învăța cum să gestionați acest proces.

Veți dezvolta o înțelegere a tuturor acestor procese și a diferitelor roluri pe care le joacă oamenii din lanț și modul în care aceștia funcționează pentru a furniza produsul sau serviciul.

Veți explora utilizarea sistemelor contabile, bugetare și a altor sisteme informaționale în planificare, luare a deciziilor și control, precum și modul de aplicare a instrumentelor și tehnicilor analitice adecvate pentru a optimiza performanța organizației.

Veți examina, de asemenea, modul în care practicile și conceptele de durabilitate influențează politica internațională de afaceri, relațiile cu părțile interesate și proiectarea și procesul de strategie.

Personalul academic veți fi predat având o experiență bogată în lanțurile de aprovizionare din diferite industrii, inclusiv maritim, alimentar, sănătate, producție și servicii. Ei au publicat articole de jurnal de înaltă calitate care sunt legate de studii de caz din viața reală și veți putea evalua critic și aprecia cercetările de ultimă oră în logistică și SCM și aplicațiile acesteia în practica de afaceri.

Există opțiunea de a face un an de plasament în care vă puteți pune în practică abilitățile și cunoștințele, precum și să dezvoltați contacte profesionale în industrie.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări