Keystone logo
University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Introducere

Despre Facultate

Facultatea de Economie și Afaceri din Rijeka a fost fondată la mijlocul anului 1961. Odată cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a educat experți economici în special pentru îmbunătățirea dezvoltării economice a litoralului croat și a regiunii Istria. În 2001, Facultatea sa mutat la noua adresă a I. Filipovića 4, Rijeka.

Începând cu anul universitar 2005/2006, Facultatea de Economie și Afaceri a Universității din Rijeka (EFRI) desfășoară programe de studii universitare în conformitate cu Declarația de la Bologna pentru programele de studii de Economie și Economia Afacerilor. Consolidând dezvoltarea programelor de studii, Facultatea a adoptat un model recunoscut internațional 3 + 2 + 3, astfel încât, după finalizarea unui program de studii universitare de licență de trei ani, studenții să obțină titlul de Licență în economie (afacerilor), care este urmat de un program de studii postuniversitare de doi ani, iar după absolvire, studenților li se acordă o diplomă de master. Apoi, finalizarea unui studiu de doctorat postuniversitar de trei ani duce la obținerea unui titlu academic de doctorat.

Numărul mare de universități străine, cu care Facultatea a semnat acorduri de colaborare în diferite domenii, numărul de profesori invitați implicați în procesul de predare și numărul de cadre didactice ale Facultății care stau la universități străine, precum și numărul tot mai mare de profesori intrați și studenții plecați în cadrul programelor de mobilitate arată volumul actual de implicare a Facultății de Economie și Afaceri în domeniul învățământului superior internațional și al cercetării.

Acreditari

Nu suntem acreditați cu AACSB, dar suntem membri ai acestei asociații și suntem în proces de aplicare.Dar, programul nostru de licență este acreditat de EFMD și de doctoratul nostru. programul este acreditat de EDAMBA:Acreditări și apartenențe | University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business .

Misiune

În mediul de afaceri internațional și științific și în colaborare cu comunitatea, prin educarea și dezvoltarea unor lideri antreprenoriali și responsabili social, manageri și cercetători, contribuim la dezvoltarea societății și a științei.

Viziune

Integrarea în spațiul european al învățământului superior și în spațiul european de cercetare însoțită de sprijinul covârșitor pentru dezvoltarea economiei. Integrarea poate fi observată prin competitivitatea programelor de studii, schimbul de studenți, personalul academic și administrativ și proiectele internaționale comune de studiu și cercetare. Sprijinirea economiei se realizează prin elaborarea de programe educaționale utile pentru economie, proiecte comune, reciproc avantajoase, de cercetare, precum și includerea pe scară largă a capacității studenților. Facultatea va fi recunoscută ca un institut de învățământ superior mult căutat și de încredere, un partener cu economie, precum și cu alte institute și studenți științific și de învățământ național și internațional. Facultatea va fi o instituție care își va evolua și își va îmbunătăți continuu programele de studii, cercetarea și personalul său.

Locații

  • Rijeka

    Ivana Filipovića 4 51000 Rijeka Croatia, , Rijeka

    Întrebări