Keystone logo
University of Rhode Island Online Managementul lanțului de aprovizionare și analize aplicate, (MS)
University of Rhode Island Online

Managementul lanțului de aprovizionare și analize aplicate, (MS)

South Kingstown, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul Profesional în Managementul Lanțului de Aprovizionare și Analiza Aplicată este primul program online de acest gen.

Fiind singurul program MS profesionist în lanțul de aprovizionare din SUA, acest program vă va dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în acest domeniu dinamic. Sub îndrumarea unei facultăți angajate de academicieni și practicieni, învățați să analizați și să dezvoltați soluții inovatoare la problemele legate de lanțul de aprovizionare global, să faceți stagii cu companii globale și să vă îmbunătățiți cariera pentru a deveni un lider de clasă mondială în dezvoltarea strategiilor și soluțiilor reziliente și flexibile ale lanțului de aprovizionare în medii incerte.

Toate cursurile sunt oferite online în module de șapte săptămâni sau mai puțin. Câștigați certificarea Lean Six Sigma împreună cu diploma de MS profesionist într-un an.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MSc în Managementul Producției, Logistică și Achiziții - Track in Management și Optimizarea Lanțurilor de Aprovizionare și Transport (MOST)
    • Nantes, Franţa
  • Master of Science International Logistics and Supply Chain Management
    • Venlo, Ţările de Jos
  • Masterat în controlul proceselor de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare - Specializare: Frontiere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare
    • Växjö, Suedia