Keystone logo
University of Rhode Island Online

University of Rhode Island Online

University of Rhode Island Online

Introducere

Universitatea din Rhode Island este o comunitate diversă și dinamică ai cărei membri sunt conectați printr-o căutare comună pentru cunoaștere. Fiind o universitate de cercetare majoră definită de inovație și gândire mare, URI oferă studenților săi de licență, absolvenți și profesioniști oportunități educaționale distincte, concepute pentru a face față provocărilor globale ale lumii de astăzi și nevoilor de mâine care evoluează rapid. De aceea suntem aici.

Trebuie să recunoști, suntem într-un loc grozav. Ne aflăm la câteva minute de plajă, la 30 de mile sud de Providence, la 75 de mile de Boston, la 160 de mile de NYC, cu Newport chiar peste golf. Stația Kingston Amtrak se află chiar lângă campus, Aeroportul TF Green, la numai 20 de minute, iar pentru destinațiile dvs. din Rhode Island, RIPTA circulă zeci de autobuze din campus în fiecare zi. Rhode Island poate fi cel mai mic stat, dar este ușor de navigat - și din punctul nostru de vedere, există multe de descoperit, indiferent de calea pe care o urmați.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • South Kingstown

    Upper College Road,45, 02881, South Kingstown

    Întrebări