Keystone logo
© UPS-Ludovika
University of Public Service

University of Public Service

University of Public Service

Introducere

University of Public Service (Ludovika – UPS) este singura instituție din Ungaria care oferă programe de licență în serviciul public, cu o abordare cuprinzătoare care se concentrează pe nevoile guvernului. Educă următoarea generație de experți și lideri militari, de aplicare a legii, de management public și de afaceri internaționale. O facultate de specialitate a Universității acoperă domeniul științelor apei, care este o problemă de actualitate pentru viitorul întregii comunități internaționale. Prin urmare, Universitatea noastră funcționează în cooperare cu părțile interesate naționale și actori internaționali.

Misiunea universității noastre este de a pregăti profesioniști obținând trei tipuri de diplome: licență, master și doctorat. Scopul nostru este ca absolvenții noștri să devină indivizi capabili, care se angajează să facă față provocărilor care afectează diferitele părți ale sectorului public.

Ludovika – University of Public Service acordă atenție nu numai dezvoltării educației de clasă mondială, ci și creării unui mediu modern, plin de viață, deschis și prietenos cu studenții, cu o infrastructură de ultimă generație. La Campusul Ludovika, studenții se pot bucura de serviciile unui complex de clădiri educaționale moderne care combină tehnologia secolului XXI cu tradiția și moștenirea fostei Academii Ludovika, care datează din 1808. Reședința Ludovika oferă condiții de viață remarcabile într-o locație excelentă. in Budapesta atat cu zone verzi cat si cu proximitatea centrului orasului.

De ce ar trebui să alegeți Ludovika-UPS?

 • Ludovika-UPS oferă o atmosferă unică în care studenții civili lucrează împreună cu forțele de ordine și ofițerii de poliție, ceea ce reprezintă o experiență unică chiar și la scară globală.
 • Profesorii de la Ludovika-UPS sunt experți și practicieni recunoscuți în același timp, oferind astfel educație de nivel înalt.
 • Majoritatea cursurilor sunt pentru grupuri mai mici de studenți, permițând interactivitatea în timpul prelegerilor și seminariilor.
 • Universitatea oferă o infrastructură remarcabilă în campusul Ludovika, cu un cămin de înaltă calitate și oferă, de asemenea, facilități excelente de formare pentru ofițeri. Și aceste facilități sunt în mod constant dezvoltate.
 • Budapesta, cu viața sa culturală și studențească bogată, oferă o destinație excelentă și, de asemenea, o bază excelentă de unde puteți ajunge la alte destinații grozave.
 • Rețeaua de studenți Erasmus care operează la Ludovika-UPS face o muncă remarcabilă pentru studenții internaționali: nu numai că îi ajută să se integreze în viața studențească a universității, dar organizează și mai multe programe și ajută în probleme de zi cu zi.

Locații

 • Budapest

  Ludovika tér,2, 1083, Budapest

 • Baja

  Bajcsy-Zsilinszky u.12-14, 6500, Baja

  Întrebări