Keystone logo
University of Portsmouth MSc Inginerie Petrol și Gaze
University of Portsmouth

MSc Inginerie Petrol și Gaze

Southsea, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.400 / per year *

În campus

* pentru normă întreagă: 9400 GBP, jumătate de normă: 3130 GBP pe an pentru studenții din Marea Britanie/Insulele Canalului și Insula Man/rezidenții UE I Normă întreagă: 18.300 GBP Part time: 6.100 GBP pe an: studenți internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Modelați-vă cariera de inginerie pentru cerințele în schimbare rapidă ale industriei gazelor și petrolului cu un curs de master axat pe viitorul sectorului.

Vă veți dezvolta abilitățile în extracția de petrol și gaze, deoarece acestea vor rămâne parte din mixul energetic mondial pentru anii următori. Dar, de asemenea, veți analiza oportunitățile și amenințările tranziției către energia verde și obiectivele de zero carbon net, veți examina provocările de mediu și măsurile de atenuare a schimbărilor climatice, cum ar fi captarea și stocarea CO2, și vă veți diversifica setul de abilități cu subiecte precum știința datelor și știința artificială. inteligență.

Veți studia cu profesioniști din industrie și personal academic expert, lucrând pe teme cheie ale industriei, cum ar fi evaluarea formațiunilor și simularea zăcămintelor, în timp ce urmați un program de masterat în inginerie a petrolului și gazelor conceput special pentru a satisface cererea de specialiști în petrol și gaze din industrie.

Eligibilitate

Acest curs acceptă studenți din Marea Britanie, UE și internaționali.

Vă rugăm să rețineți că, dacă aplicați pentru acest curs ca student internațional, veți avea nevoie de autorizație în cadrul Academic Tech Approval Scheme (ATAS). Acesta este un control suplimentar de securitate efectuat de Biroul de Externe și Commonwealth al Regatului Unit.

Repere ale cursului

  • Asigurați-vă cariera în viitor, studiind optimizarea producției de hidrocarburi alături de problemele de energie și durabilitate mai ecologice, cum ar fi captarea și stocarea carbonului
  • Folosiți pachete software standard în industrie în valoare de 5 milioane de lire sterline, cum ar fi Petrel E&P, și participați la discuții de la furnizori de software în vizită precum Schlumberger, Kappa sau CMG.
  • Vizitați proiecte și vedeți echipamentele active în excursii pe teren la puțuri locale producătoare de hidrocarburi, cum ar fi Wytch Farm, Stockbridge și Storrington.
  • Aflați cum să aplicați metodologiile noastre unice susținute de AI și să adăugați știința datelor și programarea Python setului dvs. de abilități de inginerie petrolieră și gazoasă.

Societatea Inginerilor Petrolieri (SPE) Portsmouth Chapter

Capitolul SPE este organizat, gestionat și condus de studenți, pentru studenți, sub îndrumările SPE International. Capitolul găzduiește în mod regulat evenimente cu lectori invitați din industrie, precum și prezentarea tuturor seminariilor web SPE UK. De asemenea, organizează excursii și discuții despre carieră.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare