Keystone logo
University of Portsmouth Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare
University of Portsmouth

Master în logistică și management al lanțului de aprovizionare

Southsea, Regatul Unit

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.100 / per year *

În campus

* pentru studenții din Regatul Unit/Insulele Canalului și Insula Man/rezidenții UE | 18.300 GBP/an: studenți internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Integrați-vă abilitățile de afaceri cu analiză matematică pentru o carieră operațională modernă cu acest curs de master în logistică și management al lanțului de aprovizionare. Veți explora fluxul de informații dintre furnizori, producători, comercianți cu amănuntul și consumatori și veți găsi modalități de a eficientiza activitatea companiei dvs. pentru a îmbunătăți eficacitatea și eficiența.

Veți lucra cu date cantitative și tehnici analitice, veți aplica evoluțiile în tehnologia logistică și veți învăța din cercetările profesionale asupra problemelor actuale din operațiuni și managementul lanțului de aprovizionare. Veți avea acces la software standard din industrie, cum ar fi Simul8, și la vizite la fața locului și studii de caz extrase din problemele actuale din profesie. Veți planifica și produce un proiect personal bazat pe cercetare, poate cu o organizație parteneră industrială și veți studia cu lectori care contribuie atât la fluxurile academice, cât și industriale ale acestui sector.

Veți absolvi cu toate instrumentele necesare pentru o carieră în logistică și managementul operațiunilor, fie în Marea Britanie, fie mai departe.

Puteți începe acest curs în septembrie sau ianuarie.

Repere ale cursului

 • Aplicați modele matematice bazate pe date pentru luarea deciziilor în lanțul de aprovizionare pentru a aduce metode cantitative în cariera dvs. în logistică.
 • Studiați subiecte cheie în domeniu, inclusiv modelarea logistică, managementul lanțului de aprovizionare și logistica strategică, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile de carieră în rezolvarea problemelor și comunicarea interpersonală.
 • Utilizați software de simulare standard profesional și pachete statistice în laboratoarele noastre de calculatoare.
 • Lucrați la studii de caz din viața reală, probleme de logistică la scară largă sau proiecte de cercetare active în companii care colaborează cu lectorii dvs.

Acreditat de

Acest curs este acreditat de Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT). Studenții care studiază cursuri acreditate CILT primesc scutiri de la cerințele academice pentru calitatea de membru. Absolvenții cursului MSc Logistics and Supply Chain Management cu o medie generală de trecere peste 50% sunt eligibili să aplice pentru statutul de membru autorizat (CMILT) odată ce au dobândit experiența necesară.

Admitere

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Science în Managementul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare în Barcelona
  • Barcelona, Spania
 • MSc Economics and Business - Specialisation in Economics of Markets and Organisations
  • Rotterdam, Ţările de Jos
 • Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership
  • Wellesley, Statele Unite ale Americii