Keystone logo
University of Portsmouth

University of Portsmouth

University of Portsmouth

Introducere

Suntem mândri că suntem o gură de aer proaspăt în lumea academică - un loc în care toată lumea primește sprijinul necesar pentru a obține tot ce este mai bun. Întotdeauna descoperim. Nu ne potrivim matrița, o rupem. Așa cum lumea continuă să se miște, la fel și noi.

Suntem strâns implicați cu comunitatea noastră locală și ne ducem ideile pe piața globală. Suntem parteneri cu companii, industrie și guvern pentru a stabili calea către un viitor mai bun. Și educăm și transformăm viețile studenților noștri pentru a-i ajuta să își atingă potențialul. Ne remarcăm nu doar în Marea Britanie, ci și în lume. Excelăm în domeniile de cercetare, de la cosmologie și astrofizică la securitate cibernetică, criminalistică și știința sportului. Încă din prima zi în care ne-am deschis porțile, ne-am uitat spre viitor. Și suntem aici pentru a vă ajuta să-l modelați.

Caracteristici Campus

  Cerinte pentru viza

  Ca student internațional, veți avea nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie. Există câteva tipuri diferite de viză disponibile de la guvernul Regatului Unit, dar tipul de care ați avea nevoie în mod normal este o viză de student.

  Cu această viză, puteți studia la cursuri cu normă întreagă, precum și la cursuri postuniversitare cu fracțiune de normă (atâta timp cât acestea sunt de nivel 7 sau mai sus în cadrul reglementat de calificare al guvernului Regatului Unit).

  Pe aceste pagini, veți găsi, de asemenea, sfaturi pentru viză cu privire la pașii suplimentari pe care ar putea fi necesar să-i faceți.

  Dacă nu găsiți informațiile de care aveți nevoie, există diverse alte surse de ajutor:

  • Dacă folosiți un reprezentant sau un agent pentru a vă ajuta să aplicați la University of Portsmouth , acesta vă poate ajuta cu cererea de viză

  Burse și finanțare

  CantitateTermen limită de aplicare
  Vice Chancellor's Global Development Scholarship1,600 GBPOctober 5, 2022
  Chancellor's Global Academic Merit Scholarship5,000 GBPOctober 5, 2022
  School of the Environment, Geography and Geosciences (SEGG) Scholarship50 GBPOctober 5, 2022
  University of Portsmouth Transition Scholarships for European residentsOctober 5, 2022

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Southsea

   Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Southsea

   Întrebări