Keystone logo
University of Porto School of Economics and Management Master în Economia Afacerilor și Strategiei
University of Porto School of Economics and Management

Master în Economia Afacerilor și Strategiei

Porto, Portugalia

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Într-un mediu rapid, foarte dinamic și competitiv, este esențial să fii cu un pas înaintea tuturor. A fi capabil să anticipeze consecințele alegerilor alternative cu care se confruntă o companie este cheia pentru construirea unui avantaj competitiv durabil.

Masterul în Economia Afacerilor și Strategiei a fost conceput pentru a le permite studenților să înțeleagă și să abordeze cu succes acest mediu dinamic, fie ca manageri, fie ca cercetători.

Studenților li se oferă baze în teoria economică și un set puternic de instrumente analitice de ultimă oră, permițându-le să rezolve în mod eficient situații reale de afaceri.

Un accent puternic este acordat antreprenoriatului, inovației, internaționalizării și proiectării de stimulente ca instrumente esențiale pentru analizarea noilor dinamici ale pieței și a performanței corporative. Studenților li se cere să înțeleagă economia mondială actuală și să prezică tendințele economice care pot predomina.

Programul se bazează pe expertiza facultății Universității din Porto, precum și pe perspectivele unice ale experților și managerilor de succes. De asemenea, se bazează pe sinergiile relațiilor puternice ale FEP cu corporațiile pentru a oferi studenților o perspectivă completă asupra modului în care gândirea strategică este un instrument fundamental pentru a prospera în mediul de afaceri actual.

Participarea la acest Master este, de asemenea, o oportunitate de a trăi și de a vă bucura de Porto, un oraș recunoscut prin istoria, cultura, arhitectura și mâncarea sa, dar identificat și ca unul dintre cele mai vibrante centre economice din Europa.

Vă invităm să profitați din plin de oportunitatea de a fi în fruntea gândirii strategice.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Acreditări

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări