Keystone logo
University of Pittsburgh School of Education

University of Pittsburgh School of Education

University of Pittsburgh School of Education

Introducere

Despre Pitt Education

127765_14479-20191212-110935-Pittpanoramic.jpg

Aprindem învățarea pentru toți

Clasată în mod constant printre primele 35 de școli postuniversitare de educație de US News & World Report , Școala de Educație Pitt oferă programe educaționale de clasă mondială care aprinde învățarea pentru toți. Cu peste 50 de programe de studii postuniversitare și de licență în educație, ne concentrăm pe promovarea educației prin:

 • Îmbunătățirea experienței educaționale pentru elevii din școlile urbane
 • Explorarea sinergiei dintre politicile publice și practica la clasă
 • Înțelegerea factorilor și strategiilor care duc la succesul în clasă
 • Dezvoltarea de programe de prevenire și intervenție a obezității.

Fapte și Clasamente

Buro Millennial / Pexels

127454_pexels-photo-1438072.jpeg

Alăturați-vă școlii publice absolvite de educație numărul 1 din Pennsylvania

Școala de Educație Pitt este în mod constant clasată ca una dintre școlile superioare absolvite pentru educație din țară. Suntem școala de învățământ pe locul 1 în Pennsylvania de Vest și suntem școala de educație publică pe locul 1 în statul Pennsylvania.

Suntem mândri să oferim o educație care promovează echitatea în educație prin accentul nostru pe învățarea experiențială, proiectele concentrate pe comunitate și interacțiunile strânse cu profesorii.

ClasamentPublicareCategorie
nr. 35US News & World Report

Cele mai bune școli superioare de educație

Instituție publică de top din Pennsylvania

numarul 1TheBestSchools.orgCel mai bun grad online. Programe de învățământ primar
nr 2Special-Education-Degree.netTop 10 programe de absolvire de intervenție timpurie
nr. 13TheBestSchools.orgCele mai bune grade de predare online
nr. 15BestColleges.comCel mai bun online M.Ed. Programe
nr. 20Centrul școlii de licențăTop 30 de programe de master în educație
Top 32AppliedBehaviorAnalysisEdu.orgTop 32 de programe de absolvire cu accent ABA

Studenți și Facultate

Facultate (toamna 2019)

 • Facultate cu normă întreagă: 85
  • Mandatul sau facultatea de titularizare: 49
  • Profesori de practică: 29
  • Profesori vizitatori cu normă întreagă: 7
 • Facultate cu normă întreagă cu doctorate: 100 la sută
 • Grant de cercetare finanțat: 26,5 milioane USD (2018-2019)

Studenți (toamna 2018)

 • Licență: 213
 • Absolvent: 599
 • Doctorat - Practică profesională: 194
 • Numărul total de studenți: 1.006
 • Scoruri la examenul de înregistrare a absolvenților (GRE):
  • Raționament verbal mediu: 149
  • Cantitativ mediu: 154
  • Scriere analitică medie: 3.3
  • GPA de licență: 3,56
 • Studenți internaționali: 11 la sută

Grade și certificate acordate (2018)

 • Licență: 99
 • Certificat de absolvire: 83
 • Master: 249
 • Doctorat - Practică profesională: 20
 • Doctorat - Cercetare/Bursă: 39

Dezvoltare profesională

Certificare și licențiere (2018)

 • Numărul de studenți care fac evaluarea de stat pentru a licenția sau a certifica profesorii: 116
 • Testatorii care au promovat: 103 (89%)

Reținere și plasare

 • Procentul de studenți care au acceptat posturi didactice: 89 la sută

(Surse: Biroul de Cercetare Instituțională de la Universitatea din Pittsburgh, US News & World Report)

Viața în Pittsburgh

Cultură. Sport. Artă. Parcuri. Cumpărături. mese.

Situat în Oakland, campusul Universității din Pittsburgh este o zonă unică care reușește, de asemenea, să se armonizeze cu Pittsburgh și cu celelalte cartiere distincte din jur. Pittsburgh este un oraș fluid, devenind orice vrei tu să fie. Și restul țării a început să prindă: Pittsburgh a fost recent clasat de CNBC drept „Orașul numărul 1 în care să te muți în America” și „Orașul cel mai locuibil din America” de către revista Forbes.

Vizualizați artă la Muzeul Andy Warhol, Muzeul de Artă Carnegie și Fabrica de Saltele sau faceți cumpărături și luați masa la The Waterfront din Homestead și la SouthSide Works nou creat. Participați la concerte sau spectacole la unul dintre numeroasele locații din oraș. Încurajați echipele din orașul natal, de șase ori campion la Super Bowl, Pittsburgh Steelers, de trei ori campion al Cupei Stanley, Pittsburgh Penguins și Pittsburgh Pirates și renumitul lor PNC Park.

Echitate și Justiție

Ne angajăm pentru echitatea educațională

Școala de Educație Pitt de la Universitatea din Pittsburgh se angajează să promoveze echitatea și justiția în societate prin educație. Facultatea și membrii personalului nostru sunt agenți de schimbare dedicați, care sunt motivați să facă o diferență în școlile noastre, sistemele educaționale și structurile de putere.

Prin predarea și cercetarea noastră, creăm un viitor mai bun pentru toți studenții. Aceasta este ceea ce înțelegem prin misiunea noastră și punem în aplicare prin misiunea noastră de a aprinde învățarea pentru studenți.

Misiunea/Viziunea noastră

Aprindem învățarea. Ne străduim pentru bunăstarea tuturor. Noi predam. Ne angajăm pentru succesul studenților, familiei și comunității. Ne angajăm pentru echitatea educațională. Noi pledăm. Lucrăm pentru dreptate. Cultivăm relații. Construim parteneriate angajate. Colaborăm. Învățăm cu și de la comunități. Inovăm și ne agităm. Urmărim și producem cunoștințe. Cercetăm. Deranjam și transformăm structuri educaționale inechitabile. Abordăm învățarea ca fiind împletită cu sănătatea, bunăstarea și dezvoltarea umană. Abordăm modul în care schimbările naționale, globale, sociale și tehnologice influențează învățarea. Noi modelăm practicile și politicile. Predăm cu și pentru demnitate. Noi gândim. Visăm. Conducem cu integritate. Suntem școala de educație de la Universitatea din Pittsburgh.

Programul de Echitate și Justiție

Pitt Education este dedicat echității și justiției în fiecare moment al activității școlii din campusul universitar și dincolo. În conformitate cu acest obiectiv, am creat un program de bursieri de echitate și justiție pentru a oferi comunității de mentorat, resurse, leadership și studenți de conducere studenților doctoranzi din Școala de Educație.

Implicarea susținută a comunității

Pitt Education se angajează să construiască parteneriate care construiesc comunități mai puternice în Pittsburgh și în întreaga lume. Urmărim acest lucru prin eforturile noastre susținute de implicare a comunității care implică studenții noștri și membrii facultății în activități educaționale semnificative. Suntem activi în Centrele de implicare a comunității ale universității, Proiectul de scriere din Pennsylvania de Vest și multe altele.

Cercetare fundamentată critic

La Pitt Education, avem curajul să punem întrebările dificile din cercetarea noastră pentru a ne îmbunătăți sistemele educaționale. Căutăm să contestăm normele și părtinirile instituționale care afectează în mod disproporționat studenții din grupurile marginalizate istoric, în special studenții noștri de culoare. Impactul cercetării noastre academice este resimțit în multe discipline, inclusiv educația profesorilor, sănătatea și bunăstarea și dezvoltarea umană.

Pionier al justiției sociale în educație

Pitt Education are o lungă istorie de promovare a inițiativelor de justiție socială în educație. După cel de-al Doilea Război Mondial, am fost una dintre primele școli care a adoptat justiția socială în strategia noastră mai largă. Suntem una dintre primele școli care a creat un program de management al învățământului superior, iar Școala noastră de laborator Falk este unul dintre pionierii unei educații progresive, experiențiale și individualizate.

Istoria noastra

O moștenire a progresului și inovației în educație

University of Pittsburgh School of Education și-a deschis porțile în toamna anului 1910, cu profesorul Will Grant Chambers ca decan fondator și o clasă originală de absolvenți de opt bărbați și femei.

În anii 1920, școala s-a confruntat cu o scădere bruscă a înscrierilor în timpul Primului Război Mondial, ceea ce a dus la multe dificultăți financiare. A perseverat și a stabilit un parteneriat cu KDKA Radio, un post care există și astăzi sub numele de NewsRadio 1020 KDKA. Un studio de difuzare a fost dezvoltat în campus și a oferit instruire educațională studenților prin radio.

Școala de Educație a deschis Școala Copilăriei, un loc în care imigranții adulți au învățat engleza. Această școală a evoluat de-a lungul anilor și este cunoscută astăzi ca Falk Laboratory School.

Progrese majore au avut loc atât la Școala de Educație, cât și la Pitt în anii 1930. Programele de master în educație și doctor în educație au fost concepute și aprobate pentru profesori și administratori. Școala Falk a continuat să crească, oferind o creșă, o clasă de grădiniță și șase clase care s-au concentrat pe dezvoltarea individuală a fiecărui elev. Facultatea de la Școala de Educație s-a reunit spre sfârșitul crizei pentru a contribui cu cea mai mare donație a oricărei facultăți, 640,50 USD, la fondul de construcție a Catedralei Învățarii. La cea de-a 25-a aniversare în 1935, Școala de Educație și-a sărbătorit creșterea și succesul cu o înscriere de 545 de studenți care, la acea vreme, reprezentau o șesime din toți studenții de la Universitatea din Pittsburgh.

În timpul mijlocului secolului XX și al celui de-al Doilea Război Mondial, școala a sporit accentul disciplinar al curriculum-ului său pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale țării. Școala și-a stabilit noi obiective, care au inclus promovarea dreptății sociale și îmbunătățirea existenței sociale. După război, numărul studenților de la Universitatea din Pittsburgh sa dublat pe măsură ce soldații s-au întors acasă.

Din 1986-1990, 15 departamente și programe din cadrul școlii s-au realiniat și au fuzionat pentru a forma trei departamente academice care sunt încă în vigoare astăzi: Studii administrative și politice, Instruire și învățare și Psihologie în educație.

Au fost atinse numeroase repere în ultimii 10 ani. Unele dintre aceste mari realizări includ împlinirea a 50 de ani de la Programul de Management al Învățământului Superior, unul dintre primele programe din țară de pregătire a administratorilor profesioniști pentru cariere în instituțiile postliceale. Programul de Psihologie Aplicată a Dezvoltării și-a sărbătorit, de asemenea, cea de-a 50-a aniversare. Centrul de politici de învățare a fost înființat, iar Mary Key Stein a fost numită ca prim director. Louis Gomez a fost numit ca primul catedr complet dotat Dr. Helen S. Faison în Educație Urbană. Cel mai recent, școala și-a sărbătorit centenarul într-o manieră grandioasă, onorând absolvenți proeminenți și găzduind o conferință despre motivație și implicare.

Începând cu 2016, US News & World Report a clasat University of Pittsburgh School of Education pe locul 30 „Cea mai bună școală absolventă în educație”. Explorând inovația în educație, lansând noi programe și pregătind liderii educaționali din regiune, Școala de Educație este bine pregătită să continue o moștenire de excelență în secolul al II-lea.

*Informații colectate de la personalul Școlii de Educație, arhive și următoarele două dizertații:

Herron, JB „Istoria Școlii de Educație a Universității din Pittsburgh, 1953-1972”. Ph.D. diss., Universitatea din Pittsburgh, 1974.

Neff, WB „Istoria Școlii de Educație a Universității din Pittsburgh, 1910-1950”. Ph.D. diss., Universitatea din Pittsburgh, 1974.

Locații

 • Pittsburgh

  5100 Wesley W. Posvar Hall, 230 South Bouquet Street, PA 15260, Pittsburgh

Întrebări