Keystone logo
University of Pennsylvania School of Nursing

University of Pennsylvania School of Nursing

University of Pennsylvania School of Nursing

Introducere

Penn Nursing este școala de asistență medicală numărul unu din lume și are mai multe programe de masterat numărul unu și de top aici în SUA. angajarea comunităților pentru a promova sănătatea de peste un secol. Aceștia vor fi colaboratorii tăi, mentorii tăi, prietenii tăi, care vor duce la un viitor mai sănătos.

Indiferent dacă intrați direct din liceu, vă întoarceți pentru a doua diplomă de licență, veniți la noi gata să vă specializați practica medicală sau începeți călătoria intensivă în cercetare către un doctorat, veți găsi un program academic cu flexibilitatea de a vă îndeplini obiective educaționale.

Și curriculumul nostru îmbină baza științifică pentru asistența medicală cu experiența clinică, oferind încorporarea alăturată a cunoștințelor teoretice și aplicate, o raritate în educația medicală.

Facultatea noastră include unii dintre cercetătorii de top din lume. Lucrările produse aici sunt recunoscute la nivel național și internațional și sunt publicate în mod constant într-o gamă largă de reviste interdisciplinare cu impact ridicat.

Locații

  • Philadelphia

    Curie Boulevard,418, 19104, Philadelphia

    Întrebări