Keystone logo
University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

Introducere

Universitatea din Pennsylvania este cea mai veche și una dintre cele mai bune școli de medicină din Statele Unite. Penn este bogat în tradiție și moștenire și, în același timp, este în mod constant în fruntea noilor dezvoltări și inovații în domeniul educației și cercetării medicale. De la înființarea sa în 1765, Școala a fost o prezență puternică în comunitate și se mândrește cu educarea liderilor de mâine în îngrijirea pacienților, cercetare biomedicală și educație medicală.

La Penn, sunt subliniate excelența academică, precum și compasiunea față de pacienții pe care suntem privilegiați să îi servim. Compasiunea abilă este cu adevărat un semn distinctiv al experienței de învățare Penn. Școala de medicină Perelman de la Universitatea din Pennsylvania se clasează în mod constant printre primele cinci din clasamentele US News și World Report ale școlilor medicale orientate spre cercetare.

Misiunea noastră este de a avansa cunoștințele și de a îmbunătăți sănătatea prin cercetare, îngrijirea pacienților și educarea cursanților într-o cultură incluzivă care îmbrățișează diversitatea stimulează inovația, stimulează gândirea critică, susține învățarea pe tot parcursul vieții și susține moștenirea noastră de excelență.

Locații

  • Philadelphia

    Civic Center Boulevard,3400, 19104, Philadelphia

    Întrebări