Keystone logo
University Of Pasundan Bandung

University Of Pasundan Bandung

University Of Pasundan Bandung

Introducere

Universitas Pasundan Bandung, denumită în continuare UNPAS, a fost înființată pe 14 noiembrie 1960. UNPAS a crescut și s-a dezvoltat într-o universitate de vârf și a devenit mândria comunității de atunci. Este dovedit de cel mai mare număr de studenți înscriși în această universitate din Regiunea Kopertis IV.

Studenții nu provin doar din 33 de provincii din Indonezia, ci și din alte țări învecinate, cum ar fi Thailanda, Singapore, Somalia, Ungaria, Polonia, Taiwan, Turcia, Coreea de Sud, Malaezia, Canada, Timor-Leste, Uzbekistan, Germania, Japonia, China, Tadjikistan, Estonia, Grecia, Spania, Lituania, Australia și Kirgizstan. Până în prezent, UNPAS are 7 facultăți, 25 de programe de studii de licență, 7 programe de studii de masterat și 3 programe de studii de doctorat.

Numărul mare de studenți înscriși la universitate provine din încrederea comunității în sine. Revista Tempo 2005 și Kompas din 2006 au chestionat și au susținut că UNPAS a fost inclusă în Top 3 cele mai preferate universități din Bandung, în timp ce SWA din 2007 a chestionat că UNPAS a fost clasată în top 4 în ceea ce privește acreditarea și primele 25 de universități preferate din Java. La sfârșitul anului 2008, UNPAS a fost clasificată în primele 10 universități private din Indonezia și, de asemenea, în a treia cea mai bună universitate privată bazată pe UniRank ( http://www.4icu.org/id ). UNPAS primește, de asemenea, un „A” în ceea ce privește acreditarea.

Având un număr mare de studenți, UNPAS îi are și pe studenții săi implicați în diverse activități. Au câștigat cu succes mai multe realizări, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, inclusiv activități științifice, sportive, arte, tehnologii și alte activități comunitare. În sport, studenții UNPAS au înregistrat și au obținut realizări în campionatul mondial, cum ar fi Campionatul Mondial Alpinis din Statele Unite ale Americii, Medalia Internațională de Bronz Taekwondo din 2009 la Jocurile 25 de la Marea din Laos, Vientiane și cel mai bun câștigător al Indoneziei Gokart în 2009, 2012, 2015 și 2016 și cea mai bună mașină electrică în 2014 și 2015.

Implementarea Universității Tridarma , în majoritatea programelor de studiu, a atins deja nivelul său ridicat de eficiență internă. Organizația Națională de Acreditare a Învățământului Superior, denumită în continuare BAN-PT, a clasat indicatorii primiți de 14 programe de studiu „A” (PRIME), în timp ce existența Unității Indoneziene de Asigurare a Calității din UNPAS, denumită în continuare SPMI , a realizat cu succes o mare implementare a sistemului de asigurare a calității interne a universității, oferită de Direcția Generală a Învățământului Superior din Ministerul Educației Naționale, denumită în continuare Dirjen Dikti Kemendiknas , în 2008. Anul 2016 a fost unul dintre cei mai buni ani ai SPMI în realizarea performanțelor sale, făcând UNPAS o universitate de frunte, printre altele. În același timp, UNPAS a susținut, de asemenea, orientări de formare pentru acele universități a căror acreditare este încă sub „A” (PRIME).

Pentru a stabili o rețea și implementarea On-Campus și pentru a sprijini învățarea la distanță online, UNPAS a construit și a finalizat infrastructura de conferințe video / teleconferință. Infrastructura în sine a fost deja testată de Dikti și alte instituții.

În plus, nivelul de recunoaștere și încredere din partea comunității crește, atât la nivel național, cât și internațional. Este dovedit de faptul că, în 2007, UNPAS a fost deja inclus în cele 50 de universități indoneziene promițătoare și în cele 80 de universități bazate pe sănătate și competitivitate. Între timp, UNPAS și-a dezvoltat, pe plan internațional, o mare încredere în desfășurarea Programului de abilitare comunitară de la JICA și desfășurarea educației în limba mandarină în colaborare cu Universitatea Normală din Hebei, Republica Populară Chineză. UNPAS a plasat și 8 profesori străini (7 profesori din China și 1 profesor din Coreea de Sud).

În 2015, UNPAS a devenit gazda „Conferinței internaționale anuale (AIC) 2015 Oportunități educaționale egale prin tehnologia U-Learning” pentru a doua oară. De asemenea, au participat 14 țări și rectorul UNPAS în calitate de președinte al comitetului de conducere de la primul AIC din Busan, Coreea de Sud. În noiembrie 2016, o conferință similară a avut loc în Africa de Sud, unde rectorul a fost din nou mandatat să fie al treilea președinte al Comitetului director. În 2015, UNPAS a colaborat cu Universitatea din Filipine de Nord (UNP) pentru a organiza Seminarul internațional „Conferința internațională în studii interdisciplinare în conservantul cultural”.

Un program mixt între Universitatea Normală Guangxi, Republica Populară Chineză și UNPAS a început deja din 2010, în timp ce Clasa Internațională a fost deschisă oficial din anul universitar 2012/2013. Ingineria informatică, Facultatea de Inginerie UNPAS a fost primul departament care a deschis o clasă internațională, urmat apoi de Facultatea de Economie și Afaceri în 2018, în colaborare cu Universitatea Kyung Hee, Coreea de Sud. În Jl există, de asemenea, o cămin pentru studenți. Dr. Setiabudhi nr. 19 Bandung și program de ședere la domiciliu între studenții UNPAS și Genki Gakuen din Shizouka , Japonia și Universitatea Națională Chonbuk , Coreea de Sud.

Activitățile academice sunt bine desfășurate de profesori cu experiență. Până în prezent, conform bazei de date a învățământului superior, denumită în continuare PDPT ( Pangkalan Data Perguruan Tinggi), UNPAS are aproximativ 574 de profesori care au absolvit atât universități interne, cât și străine. Se compune din 27 de profesori, 158 de doctorate și 402 de masterate. Prin urmare, cu aproximativ 19.200 de studenți, UNPAS are un raport echilibrat al cadrelor didactice, care este 1: 35.1. În 2009, UNPAS a primit un grant pentru promovarea universităților internaționale prin QS Stars, în timp ce în 2012 a primit un premiu de trei stele „Evaluat pentru excelență” pentru angajabilitate și predare și un premiu de două stele pentru internalizare.

Pentru a îmbunătăți serviciile pentru studenții străini, UNPAS a înființat Biroul Internațional (Divizia de Cooperare Internațională) încă din anul universitar 2010/2011. În plus, programul de studii de comunicare și management au obținut o realizare pentru cea mai bună școală de comunicare și management de trei ani la rând, 2012, 2013 și 2014.

În 2015, UNPAS a obținut ISO 9001: 2008, în timp ce în 2017, o nouă versiune a ISO 9001: 2015 a fost, de asemenea, obținută de către sediul central și mai multe programe de studiu, cum ar fi Tehnologia Alimentelor, Management, Administrație Publică și Biologie și Facultatea de Drept. Comitetul Național de Acreditare, denumit în continuare KAN (Komite Akreditasi Nasional), a fost obținut și în același an. La începutul anului 2019, au existat 201 achiziții de drepturi de proprietate intelectuală, în continuare vor fi menționate către HAKI (Hak Kekayaan Intelektual), mărci și brevete. Profesorii au primit 68 de granturi de cercetare (50 de titluri și 18 titluri erau pentru servicii comunitare). Aceasta a fost cea mai mare dintre alte universități private din Java de Vest și Banten. UNPAS a exportat, de asemenea, 4 mașini de făină de manioc modificată în Republica Fiji.

Pentru a facilita programul de certificare profesională în 2016, UNPAS a stabilit o cooperare cu instituția internațională de certificare profesională, Academia Americană de Management de Proiect, din Statele Unite ale Americii. Acest lucru a fost implementat în 2016 de studenții care au absolvit în 2016. Unii profesori au obținut și aceste certificate de la instituție. Mai mult, pe baza evaluării performanței universității de către Direcția Generală Cercetare și Dezvoltare la jumătatea lunii iulie 2016, UNPAS a fost grupat ca UTAMA.

Conform Instituției de evaluare și punere în aplicare a tehnologiei, în continuare va fi denumit BPPT (Badan Pengkajian și Penerapan Teknologi), UNPAS s-a alăturat implementării partenerului tehnopreneurship, care susține, de asemenea, un program guvernamental pentru a-și atinge obiectivul de țară dezvoltată. În octombrie 2016, UNPAS s-a alăturat, de asemenea, Nusantara Student Exchange sau numit PERMATA (Pertukaran Antarmahasiswa Nusantara). În 2018, UNPAS a înființat atât Instituția de certificare a profesiei, fie LSP P1, aprobată de Instituția națională de certificare a profesiei, sau BNSP (Badan Nasional Sertifikasi Profesi), cât și Centrul Halal Pasundan pentru a dezvolta implementarea shariei islamice. Există, de asemenea, 10 reviste științifice listate în DOAJ și 1 listate în Thomson Reuters.

Conform Decretului ministrului cercetării și tehnologiei nr. 775 / KPT / I / 2019, UNPAS a înființat oficial Facultatea de Medicină care în anul universitar 2019/2020 a acceptat până acum 50 de studenți.

Locații

  • Bandung

    Jl. Lengkong Besar No.68, , Bandung

    Programe

    Întrebări