Keystone logo
University of Pécs MA în Arheologie
University of Pécs

MA în Arheologie

Pécs, Ungaria

4 Semesters

Engleză

La zi

15 Jul 2024

Sep 2024

EUR 2.200 / per semester *

În campus

* pentru studenții din afara UE / 1700 EUR pe semestru pentru studenții UE / taxa de înscriere: 140 EUR

Introducere

La University of Pécs , Facultatea de Științe Umaniste, puteți învăța Arheologie la nivel de master. Absolvenții noștri își dezvoltă cunoștințele și abilitățile în diferite metode ale teoriei și practicii arheologiei pentru a realiza cariere de succes ca lideri ai proiectelor de săpături, ca muzeologi sau ca potențiali membri ai unor grupuri de cercetare.

Veți fi potrivit pentru explorarea, excavarea și prelucrarea surselor și siturilor arheologice, precum și pentru gestionarea unor astfel de colecții muzeale. Este posibil să fiți familiarizat și cu alte domenii ale patrimoniului cultural pentru a îndeplini sarcinile de bază în toate instituțiile responsabile cu explorarea, protecția, prelucrarea și prezentarea patrimoniului cultural. În plus, veți avea cunoștințele necesare pentru a ocupa postul de arheolog-muzeolog. Poți fi pregătit să-ți continui studiile în doctorat. programe.

Veți experimenta diferite metode de predare, învățare și evaluare, inclusiv prelegeri, seminarii, școlarizare individuală, activități în grup, de cooperare, precum și proiecte de cercetare individuale și în grupuri mici. Predarea centrată pe elev încurajează comunicarea respectuoasă, atentă și emfatică și poate îmbunătăți abilitățile de raționament și colaborare, precum și adaptabilitatea. University of Pécs este partenerul Erasmus al unor universități remarcabile din Europa pentru cercetare, dezvoltare și inovare în domeniul arheologiei.

Curriculum-ul de masterat în arheologie la University of Pécs conține obligatoriu săpături, sondaje, practică muzeologică și pedagogică muzeală în colaborare cu diverse instituții.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări