Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Introducere

Crearea University of Pécs fost inițiată inițial de regele Ludovic cel Mare în 1367. Astăzi, University of Pécs este una dintre cele mai prestigioase instituții din țară, unde există zece facultăți care acoperă întregul spectru al învățământului superior oferta de înaltă calitate, de formare cuprinzătoare. Pe lângă activitățile de educație și cercetare, tratamentul medical este o activitate crucială a noastră; Centrul Clinic se ocupă nu numai de pacienții din ambulatoriu și pacienții din regiune, dar și în multe domenii are și atribuții la nivel național.

În fiecare an, University of Pécs participă la clasamentul instituțiilor internaționale de învățământ superior și se descurcă bine. Ne străduim să îmbunătățim în continuare percepția noastră în toate domeniile.

Avem și vom pune un accent deosebit pe calitatea educației, deoarece studenții bine pregătiți înseamnă cea mai bună publicitate pentru noi. În acest spirit, dezvoltarea continuă a resurselor umane și a condițiilor de infrastructură reprezintă prioritatea noastră principală. Noi depunem eforturi pentru a oferi studenților noștri o gamă largă de cunoștințe, oferim astfel sprijin pentru o mare parte din studenții noștri să participe la o varietate de programe de stagiu și de schimb în instituții recunoscute din Europa și din alte țări dezvoltate. Pentru a putea crește nivelul de educație, folosim tehnologia de vârf și invităm cei mai buni profesori. Am luat motto-ul nostru de la Luis Pasteur: "șansa favorizează mintea pregătită". Este foarte plăcut faptul că numărul studenților sa stabilizat în ultimul deceniu, în timp ce numărul studenților străini a crescut semnificativ. Nu numai că University of Pécs o instituție de prestigiu, este, de asemenea, prietenoasă cu studenții; am dori ca elevul nostru să studieze pentru realizări și să aibă un timp bun, de asemenea.

PTE desfășoară activități de cercetare recunoscute pe plan internațional. Facem tot posibilul pentru ca universitatea noastră să fie alegerea optimă pentru un loc de muncă pentru cercetătorii noștri talentați, nu doar pentru un punct de plecare. Îi încurajăm pe colegii noștri stimulați cu scheme de granturi interne pentru o performanță și mai bună. În centrul de cercetare numit după János Szentágothai există tehnologii, echipamente și instrumente de vârf la dispoziția cercetătorilor și studenților noștri. Principalul profil de cercetare al Universității noastre este cercetarea științifică de bază, însă, prin cercetarea aplicată, dezvoltăm în continuare relațiile noastre industriale.

În cadrul programului Modern Cities, are loc o modernizare spectaculoasă la universitatea noastră. În acest context nu numai că există construcții de clădiri noi și renovări ale celor existente, dar aceste activități sunt paralele cu formarea resurselor umane. Programul Orașele Moderne a fost creat în colaborare cu orașul Pécs.

Pécs este un oraș atractiv, prietenos și uman, la scară; nu numai că găzduiește, ci și ca acasă pentru cetățenii noștri universitari. Universitatea este instituția dominantă a orașului, în afară de studenți, aproape toți locuitorii orașului Pécs se simt conectați la aceasta. Prezența numărului mare de studenți internaționali din întreaga lume și a atmosferei mediteraneene face Pécs un oraș universitar plăcut și ocupat, cu o viață atât de mare. Cu toate acestea, University of Pécs nu se limitează la sediul județului Baranya, există o facultate independentă în orașul Szekszárd și există o rețea de centre de formare în întreaga regiune transdanubiană, chiar dincolo de frontiere.

Conducerea Rectorului invită la o cooperare eficientă a diferitelor facultăți și angajați, încurajează munca disciplinată a studenților noștri și solicită sprijinul celor care au un interes în munca sa.

Locații

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Întrebări