Keystone logo
University of Ostrava Master în muzică de cameră
University of Ostrava

Master în muzică de cameră

Ostrava, Republica Cehă

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.999 / per year *

În campus

* pe semestru

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de licență pe scurt

Muzica de cameră este un nou program de studiu de masterat, oferit de Facultatea de Arte Plastice și Muzică din anul universitar 2021/22. Programul este potrivit pentru absolvenții de muzică la nivel de licență care doresc să se specializeze în muzică de cameră. În timp ce studenții de muzică de cameră continuă să-și dezvolte abilitățile de interpreți solo, majoritatea cursurilor de muzică practică se concentrează asupra cântării într-un ansamblu de cameră. Cursul se încheie printr-o examinare de stat. Absolvenții primesc titlul „MgA”.

Solicitanții pot fi admiși ca parte a unui ansamblu de cameră preexistent sau ca persoane fizice, care vor fi grupate în ansambluri noi după admitere. Cei care aplică ca indivizi pot susține testul talentului individual, respectând cerințele specificate pentru instrumentul relevant.

Cei care aplică ca parte a unui ansamblu preexistent pot susține testul talentului în mod colectiv, efectuând un program de lucrări pentru tipul relevant de ansamblu de cameră.

University of Ostrava","author_url":"","source":""}" alt="111165_JD8C0810.jpg" />

111165_JD8C0810.jpg

Ce așteptăm de la tine?

Pentru a fi admiși, solicitanții trebuie să fi absolvit cu succes o diplomă de licență. Un nivel adecvat de muzică și interesul pentru muzica de cameră sunt condiții esențiale. Apartenența la un ansamblu de cameră preexistent și experiența practică cu spectacol de muzică de cameră sunt binevenite. Este de așteptat capacitatea avansată de a colabora cu alți membri ai unui ansamblu de cameră.

Cerințe de limbă

Vă recomandăm să fi atins nivelul de limbă engleză B1.

University of Ostrava","author_url":"","source":""}" alt="111161_Kopie-souboru-Ostrava.jpg" />

111161_Kopie-souboru-Ostrava.jpg

Ce vei învăța?

Studenții la muzică de cameră au ocazia unică de a-și dezvolta muzica ca parte a unui ansamblu stabil pe tot parcursul studiilor, lucrând sub supravegherea artiștilor / pedagogilor de prim rang cu ani de experiență profesională în interpretarea muzicii de cameră. Studenții vor câștiga experiență scenică în concerte organizate de facultate și alte instituții profesionale care colaborează. La finalizarea cursului, absolvenții vor apărea ca artiști / ansambluri maturi capabili de o interpretare extrem de încrezătoare, originală și convingătoare a repertoriului extins și stilistic divers de muzică de cameră.

Poziție specifică

 • Player de muzică de cameră
 • Cântăreț orchestral
 • Solist
 • Profesori de muzică

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master of Music (Performance)
  • Surry Hills, Australia
 • Maestru în muzică în interpretarea muzicii clasice: pian
  • Helsinki, Finlanda
 • Maestru de muzică în interpretarea muzicii clasice: arte vocale
  • Helsinki, Finlanda