Keystone logo
University of Ostrava

University of Ostrava

University of Ostrava

Introducere

University of Ostrava (UO) este o universitate publică de cercetare care educă aproape 9000 de elevi în șase facultăți. Facultatea de Științe, Facultatea de Arte, Facultatea de Arte Plastice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Studii Sociale și Facultatea de Educație oferă o mare varietate de discipline și combinații neconvenționale de specializări.

170051_CB4.jpg

Fiind o instituție modernă dinamică și provocatoare din punct de vedere intelectual, University of Ostrava oferă un mediu internațional în care să studieze. Campusul nostru este răspândit în primul rând în centrul vechi al orașului, oferind un mediu stimulativ pentru contemplarea artelor și științelor vii. Predarea la UO este orientată spre cercetare, iar programele sale sunt adesea predate de cercetători activi.

Universitatea este mândră să rețină lectori, profesori și cercetători care sunt personalități de frunte în domeniile lor de expertiză, care sunt oameni de știință și personalități inspirate și deschise, cu un sentiment viu de creativitate.

Dimensiunea redusă a universității și a tinereții ei relative (fondată în 1991) permite o abordare individuală puternică a studenților noștri și reacții flexibile la nevoile societății moderne și a pieței forței de muncă. Universitatea oferă o educație de înaltă calitate și multe posibilități pentru cei care doresc să își îndeplinească viziunile: fie în studiul de limbă, în crearea unei organizații studențești, fie în obținerea de experiență practică. Universitatea caută în mod activ oportunități pentru ca elevii să-și ridice calificările și să-i ajute să-și înceapă cariera.

University of Ostrava a stabilit cooperarea cu mai multe organizații locale (cum ar fi un atelier local al Televiziunii publice cehe) care oferă studenților experiență de muncă valoroasă. Angajamentul comunitar este o parte integrantă a misiunii universitare de educație și cercetare. OU și facultățile sale, organizațiile studențești și institutele științifice înființează și promovează în fiecare an sute de evenimente publice; care includ ateliere gratuite, conferințe, seminarii, evenimente experimentale, aventuri științifice, evenimente caritabile, întâlniri internaționale, evenimente sportive și culturale, expoziții de artă, întâmplări, reuniuni de absolvenți, concerte și teatre.

University of Ostrava este o parte esențială a orașului și a vieții sale sociale și continuă să coopereze cu un număr tot mai mare de organizații culturale și instituții locale. Citiți mai multe despre rolul de implicare a comunității UO de mai jos la secțiunea "UO @live".

170052_Screenshot2021-10-06102103.png

Misiune si viziune

O universitate cu o misiune, deschisă lumii, care lucrează în regiune.

University of Ostrava este o instituție care își vede rolul în dezvoltarea domeniilor umaniste și medicale, științifice și artistice din regiunea locală, care a fost asociată în mod tradițional cu sfere industriale și tehnologice.

Scopul său este de a contribui la rezolvarea problemelor urgente ale regiunii Moravia-Silezia în zonele sociale, de mediu și de sănătate și de a forma Ostrava ca un adevărat oraș universitar. În acest scop, intenționează să-și folosească în continuare potențialul pentru a reflecta identitatea, cultura și istoria regiunii, precum și pentru a-și cultiva activitatea prin activități artistice creative.

University of Ostrava este gata să aducă tendințe progresiste ale științei și burselor europene în regiune și să creeze condiții favorabile pentru cooperarea internaționistă și pentru un mediu prietenos pentru mediul academic și studenți străini.

Universitatea se străduiește să fie o instituție care promovează în mod intenționat activități științifice de calitate în timp ce caută în mod sistematic noi domenii de cercetare și echipe cu potențialul de a obține rezultate excelente.

University of Ostrava se deschide provocărilor societății contemporane și dezvoltă o abordare responsabilă și individuală a unei game largi de studenți, inclusiv grupuri specifice (seniori, studenți cu dezavantaj social, studenți cu nevoi speciale) și susține accesul egal la educație și prietenos comunicarea cu publicul.

170053_Screenshot2021-10-06102349.png

De ce să studiezi la University of Ostrava

 • Educație de cea mai bună calitate bazată pe cercetare
 • Leaders în domeniile lor de expertiză
 • Metoda individuală de la profesor la elev
 • O mare varietate de domenii de studiu
 • Tânăr, proaspăt, modern, spirit deschis
 • Accent puternic pe creșterea individuală
 • Flexibilitate și capacitate de reacție datorită dimensiunii reduse și vigoarea tinerească a universității noastre
 • Accent pe rolul 3 al universității - să acționeze ca lideri ai comunității locale
 • Spațiu atât pentru studenții, cât și pentru activitățile suplimentare ale academicienilor
 • Atmosfera animată și poetică a orașului Ostrava, fostul oraș industrial

Locații

 • Ostrava

  Dvořákova 7 , 701 03, Ostrava

Întrebări