Keystone logo
University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

Introducere

Universitățile sunt instituții puternice; ele joacă un rol cheie în conducerea dezvoltării noastre economice și sociale, atât prin furnizarea de educație, cât și prin procesul de cercetare, inovare și transfer de cunoștințe. La Universitatea din Nottingham, ne-am angajat să oferim experiență educațională excelentă într-un mediu universitar condus de personal academic care sunt ei înșiși conduc cercetări care vor aborda unele dintre provocările majore cu care se confruntă societatea noastră globală.

imagine cu amabilitate a University of Nottingham Malaysia

134781__PRP4230.jpg

Clasat constant în primele 100 de universități din întreaga lume, oferim o serie de oportunități de studiu pentru studenți, de la cursuri la nivel de fundație, până la studii universitare de doctorat. O gamă largă de programe de licență și postuniversitare sunt disponibile de la diferite școli de specialitate și departamente din Facultățile de Arte și Științe Sociale, Inginerie și Știință. Găzduim o comunitate de aproximativ 5000 de studenți din peste 85 de țări diferite din întreaga lume care lucrează și primesc o experiență de învățământ superior de nivel mondial de la cadrele universitare de top din domeniul lor. Campusul oferă facilități excelente de predare, învățare și cercetare, inclusiv o bibliotecă bine echipată, zone de studiu dedicate și laboratoare de calculator, limbă și știință și inginerie.

Toți studenții noștri au acces la o gamă largă de facilități de agrement și bunăstare, inclusiv un complex sportiv construit în scopuri și o piscină superbă. Există, de asemenea, numeroase societăți și cluburi studențești și o asociație a studenților foarte activă.

Alături de programele noastre de studiu, personalul nostru academic se ocupă cu o serie de activități de cercetare în parteneriat cu sectoarele publice și private din Malaezia și în întreaga lume. Lucrăm în domenii cu relevanță directă pentru Malaezia și regiune și ne bazăm pe atuurile și expertiza distinctivă a Universității din Nottingham. Prioritățile noastre de cercetare includ energia regenerabilă, descoperirea de medicamente, nanotehnologie, culturi durabile, tehnologii post-recoltare, comunicații și culturi, precum și productivitatea și inovația afacerilor.

Indiferent dacă sunteți un student existent sau potențial, părinte, profesor sau angajator local, nu ezitați să luați legătura. Colegii mei și cu mine suntem foarte mândri de University of Nottingham Malaysia și am fi încântați să vă vorbim sau să vă prezentăm.

Profesor Graham Kendall, Provost și CEO

Valori universitare

Misiunea universității

La Universitatea din Nottingham, ne-am angajat să oferim educație cu adevărat internațională, care să inspire studenții noștri, să producă cercetări de top la nivel mondial și să beneficieze comunitățile din jurul campusurilor noastre din Marea Britanie, China și Malaezia. Scopul nostru este de a îmbunătăți viața pentru persoane și societăți din întreaga lume. Prin inovație îndrăzneață și excelență în tot ceea ce facem, facem atât cunoștințele cât și descoperirile să conteze.

Viziune

Viziunea noastră este să fie recunoscută pe scară largă ca fiind prima alegere dintre:

  • studenții care doresc o educație internațională de cea mai bună calitate.
  • cercetători care doresc cea mai bună oportunitate de a avea un impact global semnificativ.
  • întreprinderile care își doresc parteneri inovatori care le oferă un avantaj în competiția lor.

Prin atragerea de studenți, personal și parteneri de afaceri ambițioși și talentați, ne vom stabili cu fermitate printre primele 10 universități din Marea Britanie până în 2015, și ambele campusuri din Asia vor fi recunoscute ca furnizori de învățământ superior în regiunile lor.

Viziunea noastră este să fim recunoscuți în întreaga lume pentru contribuțiile noastre semnate, în special în securitatea alimentară globală, energie și durabilitate și sănătate.

Istorie

1881: primul colegiu civic din Nottingham

Primul colegiu civic din Nottingham a fost deschis în centrul orașului în 1881, la patru ani după ce piatra de temelie a fost pusă de fostul prim ministru, WE Gladstone. Un binefăcător anonim a oferit 10.000 de lire sterline pentru un colegiu cu condiția ca o clădire adecvată să fie ridicată de Consiliu și ca colegiul să fie prevăzut cu 4.000 de lire sterline pe an.

1928: Parcul universitar

După primul război mondial, colegiul și-a depășit clădirea inițială. Un cadou generos de Sir Jesse Boot, de 35 de acri de teren la Highfields, a prezentat soluția și în 1928 Colegiul s-a mutat în ceea ce este acum campusul principal, University Park. Inițial, a fost adăpostită în clădirea elegantă Trent și a fost deschisă oficial de regele George V în noiembrie a acelui an.

Vizitatori celebri

Chiar și în primele zile pe acest site, Colegiul a atras profesori de înaltă calitate, printre care profesorii Albert Einstein, Mahatma Gandhi și HG Wells.

1948: devenind Universitatea din Nottingham

În 1948, colegiul a primit premiul Royal Charter și a devenit The University of Nottingham, acum capabil să acorde diplome în nume propriu. În această perioadă, Școala de Agricultură a fost înființată atunci când Colegiul Midland de Agricultură din Sutton Bonington a fuzionat cu Universitatea.

Creștere continuă

Universitatea din Nottingham a continuat să crească și încă se concentrează asupra dezvoltării sale și are o serie de campusuri în Marea Britanie și peste mări.

O universitate globală

Universitatea din Nottingham se mândrește cu curriculumul său internațional unic, care credem că îmbunătățește cu adevărat experiența studenților.

Campusul din Malaezia joacă un rol special în viziunea globală a lui Nottingham. Avem un număr tot mai mare de studenți care participă la programele noastre de schimb inter-campus și oferim o gamă interesantă de programe de școală de vară, toate având un element internațional; fie prin învățare de limbi străine sau cursuri cu un accent special pe călătorii, afaceri sau cultură asiatice.

De asemenea, campusul din Malaezia joacă un rol de frunte în dezvoltarea, strategia și implementarea curriculumului internațional, întrucât grupul internațional de lucru este condus de vice-furnizor pentru predare și învățare, profesor Ong Fon Sim.

imagine cu amabilitate a University of Nottingham Malaysia

134785_student.jpg

Informații despre campus

Campusul University of Nottingham Malaysia este situat în Semenyih, pe un site de 101 acri, la 30 km de Kuala Lumpur.

Universitatea are, de asemenea, un site în centrul orașului Kuala Lumpur, Centrul de predare Kuala Lumpur (KLTC), unde sunt livrate câteva programe postuniversitare.

distincţii

Universitas 21

Universitas 21 (U21) este cea mai importantă rețea globală de universități intensiv în cercetare, care lucrează împreună pentru a favoriza cetățenia globală și inovarea instituțională prin învățare și învățare inspirată de cercetare, mobilitatea studenților, conectarea studenților și personalului nostru și advocacy mai largă pentru internaționalizare.

Asia-Pacific Universitatea-Comunitate de rețea de implicare

Ne-am angajat să încurajăm un bun social mai larg, atât la nivel local, cât și național, în țările în care acționăm, precum și la nivel global. UNM este membră a rețelei de implicare a Universității-Comunitate Asia-Pacific (APUCEN) din 2015.

Locații

  • Semenyih

    Jalan Broga, Semenyih, 43500, Semenyih

Întrebări