Keystone logo
University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

Introducere

Departamentul Ministerelor Creștine

Departamentul de Ministere creștine pregătește studenții pentru studii postuniversitare și pentru a servi în SUA și în străinătate ca pastori, misionari, profesori și lideri nonprofit.

Despre departament

Viziunea noastră este de a inspira liderii în curs de dezvoltare să trăiască chemarea lor oriunde le-a trimis Dumnezeu. Vrem să vă ajutăm să descoperiți chemarea unică și să dezvoltați abilitățile de bază în predarea pentru transformarea spirituală, dezvoltarea relațiilor asemănătoare lui Hristos, conducând la un impact vizionar și implicarea în diferite culturi și comunități. Facem acest lucru prin cinci grade principale, care includ concentrările în Cult și Arte Creative, Ministerul Copiilor și Familiei, Leadership Nonprofit, Justiție Socială, Predarea limbii engleze, Educația Globală, Administrația Centrului de Tabărați și Conferințe etc.

Cursuri ministeriale creștine

Elevii dobândesc cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru CV-uri prin experiențe de stagiu. Sunt necesare stagii pentru toate specializările din cadrul Departamentului de Ministere creștine. Departamentul de Ministere creștine oferă patru tipuri de experiență de teren și cursuri de stagiu. Credem că este esențial ca studenții noștri să facă lucrarea sub supravegherea unui mentor, astfel încât aceștia să poată aplica învățarea într-un mediu sigur și de sprijin. Elevii îndeplinesc, de asemenea, sarcini de stagiu pentru a le ajuta să reflecteze asupra a ceea ce învață în domeniu și să primească sprijin din partea profesorului lor din Northwestern.

Stagii ministeriale

Stagiile din cadrul Ministerului aduc la viață învățarea la clasă și sunt esențiale pentru pregătirea studenților pentru satisfacerea nevoilor din lumea reală.

Studentul la universitate se roagă cu alți adulți

Departamentul de Ministere creștine solicită stagii de practică pentru următoarele specializări:

  • minister
  • Administrația nonprofit cu Ministerul de urmărire
  • Studii pastorale
  • Tineretul și studiile adulte în curs de dezvoltare

Până când studenții de la unul dintre acești specialiști absolvenți din Northwestern, vor avea un minim de 200 de ore de experiență pe un site al ministerului. Prin stagii, elevii creștin miniștri dobândesc un timp de practică valoroasă, deoarece participă la un serviciu ales de ei. Dacă într-o biserică sau într-o slujbă a parașurfului, elevilor li se oferă oportunități de a învăța, de a conduce, de a planifica și de a observa ce se petrece în slujire. Fiecare student are un mentor la fața locului care se angajează să îndrume, să se roage, să încurajeze, să facă provocări și să facă tot ce este necesar pentru ca elevul să înflorească și să crească în abilitățile, cunoștințele și experiența sa.

Programul este conceput pentru ca studenții să participe la stagii de practică pe parcursul semestrului de toamnă și de primăvară din anii lor de juniori sau de vârstă. Elevii pot totuși să ia cursuri în campus în timp ce lucrează în stagiul lor - fiecare secțiune necesită 100 de ore de implicare a ministerului pe parcursul semestrului. Acest lucru le permite să ia ceea ce învață în sala de clasă și să o aplice imediat într-un cadru de slujire. Cele mai multe dintre site-urile noastre de internship sunt locale - un mare beneficiu pentru comunitate și studenții noștri. Elevii pot face și stagii de practică în timpul verii dacă îndeplinesc cerințele cursului. Stagiile de vară pot fi locale, în afara statului sau în afara SUA, iar cursurile sunt finalizate prin intermediul internetului.

119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Studii interculturale

Această experiență esențială conferă specializărilor ICS un context fundamental pentru comunicarea și slujirea între culturi.

Fotografie de grup a studenților interculturați

Cursurile ICS pot fi completate într-o varietate de moduri, în funcție de obiectivele elevului. Departamentul de Ministere creștine colaborează cu alte organizații pentru a oferi următoarele tipuri de experiențe de internship ICS:

Facultatea conduse de excursii

Acestea sunt excursii de misiune de peste mări, conduse de un profesor de Nord-Vest, în timpul căreia studenții vizitează și explorează o varietate de ministere, culturi, țări și grupuri religioase. Pentru a oferi o experiență interculturală semnificativă și de învățare a serviciilor, aceste călătorii durează în mod normal cel puțin trei săptămâni.

Stagii independente

Elevii pot alege, de asemenea, să facă un stagiu independent într-o zonă la alegerea lor, atâta timp cât se încadrează în criteriile cursului. Departamentul de Ministere creștine dezvoltă relații cu o varietate de misiuni internaționale și interne și organizații non-profit prin care aceste stagii pot fi finalizate. Acest stagiu trebuie să fie pre-aranjat cu profesorii de studii interculturale și trebuie să fie aprobat de președintele departamentului.

A studia in strainatate

Northwestern este membru al CCCU, care oferă o gamă variată de programe de studii off-campus disponibile pentru juniori și seniori calificați. Aflați mai multe despre un stagiu cu Students International din Costa Rica. Acest stagiu trebuie să fie pre-aranjat cu profesorii de studii interculturale și trebuie să fie aprobat de președintele departamentului.

Ministerul și Concentrațiile studiilor interculturale

Studenții din studiile interculturale, de la minister și de la tineri și de la studiile în curs de dezvoltare pentru adulți au posibilitatea de a urmări o varietate de concentrații în cadrul planului de studii. Ei au, de asemenea, opțiunea de a lucra cu consilierul lor pentru a-și construi propria concentrație, folosind cursuri de transfer sau cursuri care să răspundă domeniului lor de interes și ministerului intenționat.

Locații

  • Saint Paul

    3003 Snelling Ave North, , Saint Paul

Întrebări