Keystone logo
University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

University of Northern Virginia

Introducere

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți potențialul carierei sau să vă îmbogățiți viața prin educație, University of Northern Virginia este alegerea potrivită pentru dvs. Din momentul în care pășești în campus, succesul tău este obiectivul nostru și vom lucra cu tine pentru ca acest lucru să se întâmple.

Astăzi, apelul emană dintr-o lume care a experimentat o explozie de cunoștințe. Ca instituție de învățământ superior, UNVA se angajează să descopere și să transmită cunoștințele.

În timp ce programul academic este riguros, studenții vor găsi un sprijin extraordinar oferit de profesori. La UNVA, profesorii se concentrează pe predarea și utilizarea cercetării ca instrument pentru a arăta conceptele în acțiune.

De asemenea, pe măsură ce citiți catalogul universității, veți găsi informații complete despre programele, cursurile, cerințele și politicile universității. Veți găsi informații despre celelalte servicii ale universității pentru studenți: consiliere, bibliotecă și servicii media, servicii de tutoriale, servicii de sănătate și servicii speciale pentru studenți cu dizabilități, pentru a numi doar câteva. Consilierii Universității vă vor răspunde la orice întrebări pe care le aveți cu privire la programe și servicii și vă vor ajuta să vă faceți planurile educaționale.

Încă o dată, suntem dedicați ca experiența dvs. UNVA să fie memorabilă și plină de satisfacții și să vă ajutăm să aveți o experiență productivă și plăcută în realizarea obiectivelor dvs. educaționale. Amintiți-vă, succesul dvs. este succesul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm diploma.

Locații

  • Annandale

    Little River Turnpike,7535, 22003, Annandale

    Întrebări