Keystone logo
University of Northern California

University of Northern California

University of Northern California

Introducere

Fundația UNC este dedicată avansării cercetării, educației și promovării social-benefice prin implementarea tehnologiilor dure și ușoare. Atât tehnologiile dure cât și cele moi sunt un fenomen socio-cultural folosit pentru a rezolva problemele societale și pentru a produce rezultate benefice pentru umanitate.

Hard Technologies se concentrează pe abilitățile, instrumentele și inovațiile utilizate de oameni pentru a modifica, acomoda și influența natura în sprijinul sănătății umane, al armoniei sociale și al ecologiei globale.

Soft Technologies se preocupă de factorii umani și sociali care facilitează flexibilitatea umană, încurajează inițiativele umane și subliniază nevoile umane prin cercetare și educație.

Fundația UNC sprijină tehnologii ușoare dedicate furnizării unui centru de colaborare pentru cercetare inovatoare și promovare în domeniile stilului de viață, sănătății și rezilienței pentru indivizi și comunități.

Îmbunătățirea rezilienței comunitare și individuale, care funcționează ca o colaborare comună cu LifeWiseU și LiveLifeResources. Programele promovează cercetarea și susținerea pentru abilitarea oamenilor și a comunităților în a deveni mai rezistente prin abordări integratoare ale alimentației, nutriției și bunăstării stilului de viață.

Locații

 • Petaluma

  Southpoint Boulevard,1304, 94954, Petaluma

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări