Keystone logo
University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

Introducere

Despre UND

Universitatea din Dakota de Nord a fost întotdeauna înaintea timpului său.

Fondată în 1883, cu șase ani înainte de înființarea statului în sine, UND a dat numele Dakotei de Nord atunci când fostele teritorii Dakota s-au separat în două state distincte. Astăzi, UND este un campus aglomerat de 521 acri, cel mai mare stat. Am apărut ca un inovator în domeniul ingineriei, medicinei, aviației și sistemelor de avioane fără echipaj.

 • Locație: Grand Forks, Dakota de Nord
 • Înscriere: 13.581
 • Angajați: 2.369
 • Acreditare: Comisia de învățare superioară
 • Clasificarea Carnegie: RU H (Universități de cercetare - activitate ridicată)

Fapte cheie despre UND

 • 225+ Domenii de studiu, inclusiv licență, masterat și doctorat
 • Creștere cu 38% a ratei absolvenților de 4 ani în ultimii 3 ani
 • 24 Dimensiunea medie a clasei
 • 17 echipe NCAA Divizia I de atletism
 • 13% scolarizare și taxe mai mici decât instituțiile similare din 11 state
 • 240+ Cluburi și organizații studențești
 • 4 # Cea mai bună școală militară din țară

Date furnizate de Universitatea Analytics și Planificare.

Universitatea Best Value

Fiecare colegiu sau universitate acreditat oferă educație, dar nu fiecare școală pregătește studenții pentru a avea un impact real asupra modului în care UND. UND este considerată din ce în ce mai mult ca una dintre cele mai importante instituții academice și de cercetare din țară. De fapt, Fundația Națională de Știință se află pe poziția UND # 151 în țară.

Ne clasăm în mod constant printre cei mai buni pentru calitate educațională, accesibilitate și rezultate în carieră. Căutați în baza noastră de date cu peste 225 de programe academice pentru a găsi ceea ce vă interesează.

Explorați campusul

De puține ori în istorie UND a cunoscut schimbări fizice atât de ample. Biblioteca noastră Chester Fritz este în curs de renovări majore, la fel ca și casa istorică a primului președinte al UND, care va deveni un nou centru de angajare primitor pentru studenții absolvenți. De asemenea, se lucrează la o nouă unitate memorială.

Motorul oportunității

Fiind singura universitate din stat cu facultăți, facultăți de drept și medicină, UND continuă să conducă în educarea medicilor, avocaților, inginerilor, oamenilor de știință și a profesioniștilor din regiune.

 • 3.126 de locuri de muncă secundare create din activitatea de afaceri UND
 • 300 milioane USD Impactul economic anual al statului al cercetării UND

„Departe și departe cel mai bun premiu pe care viața îl oferă este șansa de a munci din greu la munca merită făcută”.

Președintele SUA Theodore Roosevelt

Despre UND College of Engineering & Mines

Educăm lideri de talie mondială în informatică, inginerie și geologie.

Cunoașterea de a conduce. Aptitudini de impact.

Absolvenții noștri fac diferența, sunt competitivi pe o piață globală și contribuie la statul, națiunea și lumea noastră. Absolvenții UND CEM se pot aștepta la o serie de oportunități în cariere cu cerere ridicată.

Programele noastre

Colegiul de Inginerie și Mine are șapte departamente, cu mai multe certificate majore, minori, diplome combinate și programe postuniversitare. Multe dintre programele noastre sunt disponibile online și recunoscute de US News & World Report drept programe de inginerie online de top.

Suntem extrem de mândri de studenții, absolvenții noștri și de programele noastre acreditate la nivel național. Ne mândrim cu facilitățile și tehnologia de primă clasă disponibile pentru studenți.

Cercetări reale. Rezultate reale.

Suntem acasă la o serie de centre și institute, unde cercetătorii de inginerie pun la dispoziție discipline și împărtășesc idei la cea mai îndepărtată margine a descoperirii. Pregătirea noastră avansată a studenților și relațiile noastre profunde cu partenerii cheie din industrie ne consolidează în continuare statutul de lideri intelectuali.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este întemeiată în șase blocuri de construcții.

 1. Absolvenți: Vom produce absolvenți care vor promova societatea, vor fi competitivi pe o piață globală dinamică și vor contribui la dezvoltarea economică a Dakota de Nord, a națiunii și a lumii.
 2. Educație: Vom oferi studenților o educație personalizată care să stimuleze inovația și să sublinieze abilitățile tehnice, de conducere și de antreprenoriat.
 3. Cercetare: Vom fi recunoscuți la nivel internațional pentru excelență în cercetarea care încurajează descoperirea, servind nevoile societății și stimulând transferul de tehnologie.
 4. Mediu de lucru: vom încuraja un mediu de lucru inspirat, de susținere, performant și bazat pe echipă.
 5. Comunitate: Vom angaja comunitatea pentru a promova ingineria și inovarea, a inspira mințile tinere, a ajuta economia regională să prospere și să afișeze responsabilitatea civică.
 6. Absolvenți: Vom promova realizările absolvenților noștri, îi vom angaja în inițiative școlare și vom servi ca resursă pentru progresul succesului lor.

VR oil drilling demonstration

Acreditare

Toate programele de inginerie universitare, precum și informatică, sunt acreditate de Comisia de acreditare inginerie (EAC) a ABET și susținute de facultăți dedicate, clase mici și laboratoare bine echipate.

Programe online

Modul nostru de livrare online oferă studenților o oportunitate de a finaliza majoritatea cursurilor lor de licență în programele noastre online de licență acreditate.

În majoritatea programelor, studenții trebuie să își completeze cerințele de laborator prin cursuri de vară accelerate la UND. Întrucât studenții noștri online experimentează aceleași prelegeri și cerințe de curs ca și studenții noștri din campus, considerăm că această experiență educațională este în esență echivalentă, iar absolvenții online primesc aceleași diplome acreditate ca studenții din campus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Grand Forks

  College of Engineering & Mines, Upson II Room 165, 243 Centennial Dr Stop 8155, ND 58202-8155, Grand Forks

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări