Keystone logo
University of North Dakota College of Arts and Sciences

University of North Dakota College of Arts and Sciences

University of North Dakota College of Arts and Sciences

Introducere

Locul de muncă de astăzi este exigent. Angajatorii atribuie angajaților un nivel mai ridicat de responsabilitate și le solicită să folosească abilități mai extinse decât în trecut.

Cu o educație de arte liberale de la UND, absolviți cunoștințele tehnologice necesare și abilitățile de comunicare și gândire critică pentru a prospera. Veți fi pregătit să schimbați locul de muncă sau chiar cariera, dacă este necesar.

Colegiul UND de Arte și Științe educă întreaga persoană. Deși este importantă promovarea câmpurilor STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), este insuficientă. Specializarea îngustă este mai mult decât limitată la absolvenți, în cele din urmă poate întârzia sau descuraja cariera lor într-o economie care solicită gânditori strategici și decidenți inovatori.

Bazându-se pe această fundație prin studii esențiale, studenții din Colegiul de Arte și Științe efectuează cursuri riguroase într-unul din cele 18 departamente sau 11 programe speciale. Fiecare departament sau program este diferit, creând un amestec unic de învățare liberală și aplicată în fiecare domeniu respectiv. Prin contextul fiecărui departament sau program, studenții de arte liberale dezvoltă cunoștințe și abilități care diferă între discipline.

Locații

  • Grand Forks

    North Columbia Road,501, 58203, Grand Forks

    Întrebări