Keystone logo
University of North Alabama

University of North Alabama

University of North Alabama

Introducere

Colegiul Educației și Științelor Umane oferă o varietate de programe, inclusiv educație pentru consilieri, educație timpurie, educație elementară, conducere instructivă, educație secundară, educație specială, conducere a cadrelor didactice, știința exercițiilor, managementul sportului și recreerii și multe altele. Există aproximativ 1.100 de studenți de licență și aproximativ 400 de studenți absolvenți înscriși la Colegiul Educației și Științelor Umane care studiază din unul dintre cele 27 de programe de licență și 28 de programe de absolvire.

Colegiul Educației și Științelor Umane dezvoltă rapid o reputație pentru practicienii și cercetătorii inovatori. Laboratorul de performanță umană din Departamentul de sănătate, educație fizică și recreere, Școala de laborator Kilby și Centrul de cercetare și asistență în domeniul educației oferă oportunități unice pentru cercetare universitară și postuniversitară în Colegiul Educației și Științelor Umane. Partenerii noștri din domeniu colaborează cu noi pentru a aborda problemele cu care se confruntă comunitățile noastre și pentru a aplica cercetările noastre pentru a sprijini o viață mai bună pentru persoanele din comunitățile pe care le deservim.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Florence

    Harrison Plaza,1, 35632, Florence

    Întrebări