Keystone logo
University of New Orleans Master Of Science în Managementul Ospitalitatii Si Turismului
University of New Orleans

Master Of Science în Managementul Ospitalitatii Si Turismului

0 Months

Request teaching languages

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

DESPRE PROGRAM MS

Master of Science în Hospitality şi program de management Turismul este un program de studii avansate pentru a pregăti mai bine viitori lideri in industria ospitalitatii si turismului. Acesta este conceput pentru a spori cunoştinţele elevilor din industriile care operează la rubrica de turism la nivel mondial; extinde orizonturile lor în ceea ce priveşte probleme nerezolvate în domeniu; şi dezvolte în continuare abilităţile lor de analiză şi abilităţi de comunicare.

Programul pregăteşte studenţii pentru o carieră profesională, atât în ​​sectorul public şi privat de ospitalitate şi turism la nivel mondial şi este, de asemenea, serveşte ca o bază pentru studii mai avansate.

Studenţii sunt furnizate o pregătire amplă în aspectele importante operaţionale ale organizaţiilor care cuprind industria hotelieră şi turism. Accentul este pus pe dezvoltarea de rezolvare a problemelor şi de luare a deciziilor abilităţi precum şi dobândirea de competenţe de cercetare de bază.

Programul va fi conceput pentru a satisface nevoile de studenţi cu diplome de licenţă în orice domeniu care doresc să fie mai bine pregătiţi pentru o carieră în ospitalitate şi turism.

Pentru cei cu alte grade decât administrarea ospitalitate şi turism sau de afaceri, o serie de cursuri de fundaţie sau echivalentele lor trebuie să fie finalizate înainte de cursuri pentru absolvent de credit pot fi luate. Toate, sau o parte, de cerinţele de curs fundatie-core poate fi îndeplinită de cursuri luate de la alte universităţi decât la Universitatea din New Orleans. Elevii cu diplome de licenţă în ospitalitate şi turism sau de afaceri, de obicei, au îndeplinit toate, cele mai multe sau, de cerinţele de curs fundatie. De asemenea, studenţii pot urmări gradul SM pe o bază full-time sau part-time. Întregul program pot fi luate în seara.


De ce să alegeţi Hospitality si Turismului de administraţie?

Turismul este cea mai mare industrie din lume şi până în anul 2011 va angaja peste 260 de milioane de oameni din întreaga lume. Mulţi oameni nu sunt conştienţi că, dincolo de angajaţii prima linie pe care le vedem cu toţii acolo este un cadru de manageri extrem de sofisticate, cu locuri de muncă complexe şi dificile care necesită abilităţi avansate manageriale.De ce finaliza un masterat?

Acest grad împreună cu experienţa dumneavoastră de lucru va va oferi un avantaj în timp ce progresele înregistrate la nivele mai mari în cariera ta. Veţi fi expuse la concepte avansate de afaceri, şi să dobândească abilităţi care vor avea aplicatii practice la locul de muncă. dezvoltarea ta personala va fi consolidată prin învăţare interactive si veti avea ocazia de a împărtăşi experienţele tale cu oameni dintr-o varietate de medii.


De ce selectaţi la Universitatea din New Orleans (ONU)?

UNO este o universitate premier publice urbane cu peste 16.000 de studenţi şi a fost evaluat ca o universitate care oferă cea mai bună valoare pentru dolar de şcolarizare. Misiunea noastra este de a produce bine-rotunjite, indivizii tri-dimensionale care sunt pe deplin pregătiţi să funcţioneze ca cetăţeni responsabili, şi în calitate de angajaţi calificaţi şi întreprinzători, în mediul complex şi schimbarea unui nou secol. ONU, un membru al statului Louisiana University System, este situat pe malul sudic al lacului Pontchartrain într-o zonă rezidenţială atractivă, care este convenabil pentru zonele financiar, comercial, şi turism a oraşului New Orleans. Tractului de proprietate pe malul lacului care Universitatea este situată printre unele dintre cele imobiliare cele mai pitoreşti şi valoroase în New Orleans. Adăugarea la mediul academic modern, de la Universitatea sunt educative, culturale de afaceri,, şi oportunităţi de agrement, care abundă în New Orleans.

Şcoala Kabacoff face parte din Colegiul de Business Administration, care menţine standarde înalte de excelenţă academică, în toate domeniile de afaceri. Ambele programe universitare şi postuniversitare în afaceri sunt acreditate de către Adunarea american de Collegiate Schools of Business (AACSB).


De ce să alegeţi E. Lester Şcoala Kabacoff de Hotel, Restaurant şi Administraţia Turism (HRT)?

Şcoala Kabacoff (HRT www.uno.edu/ ~ /) este numit dupa Lester E. Kabacoff, un pionier în ospitalitate şi industria turismului în New Orleans. Scoala a absolvit elevii din HRT pentru peste 30 de ani şi are o industrie puternică, cu experienţă, şi pe plan internaţional diverse facultate. Ea are relaţii strânse nu numai cu industria ospitalităţii şi a turismului în New Orleans, dar cu practicieni şi cadre universitare din întreaga lume. Cu unicitatea şi farmecul Cartierul Francez, bucătărie de clasă mondială, şi jazz, New Orleans este, probabil, cel mai mare "laborator viu" pentru ospitalitate şi de gestionare a turismului în ţară. De ce nu vrei să înveţe despre industria ospitalităţii în una dintre destinatiile turistice cele mai unice şi interesante din lume?


Ce metode de predare şi de învăţare vor fi folosite?

În aproape toate cazurile, va pune accentul pe participarea activă în procesul de învăţare. Veţi cota de ideile tale şi de experienţă cu alţii ca facultate va ghida prin seminarii, prezentări, stagii de industrie, proiecte, studii de caz, şi activităţile de tehnologia informaţiei, printre altele.


English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare