Keystone logo
University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

Introducere

UNM este o universitate cuprinzătoare, desemnată de Carnegie, Research 1 și este singura universitate de stat emblematică din Statele Unite care este, de asemenea, o instituție hispanică de servire (HSI).

142621_ECE1.jpg

Bine ați venit la Departamentul de Inginerie Electrică și Calculatoare

La UNM ECE vrem să aveți succes. Vă vom ajuta să găsiți un loc de muncă bun. Vă vom ajuta să obțineți diploma. Vă vom oferi toate instrumentele și încrederea de care aveți nevoie pentru a vă realiza visele.

Studenții vin din întreaga lume să se înscrie la departamentul ECE al Universității din New Mexico, deoarece știu că vor primi o educație remarcabilă. Clasele noastre mici și profesorii noștri lucrează individual cu studenții. CV-urile membrilor facultății noastre vorbesc foarte mult și sunt dovada că angajăm doar cei mai buni profesori.

ECE are o experiență dovedită și vrem să vă alăturați familiei noastre.

Alăturați-vă familiei ECE și succesul dvs. este garantat.

Istoria ECE

Popularitatea cursurilor de inginerie electrică în 1904, împreună cu cererea de programe în alte domenii de inginerie decât cea electrică, a dus la crearea Școlii de Inginerie în 1906.

Locuitorii din New Mexico care doreau să studieze ingineria în 1907 au primit școlarizare gratuită. Nerezidenții plăteau 10 USD pe semestru. Camera și pensiunea au totalizat doar 20 USD pe lună.

Între 1904 și 1917, departamentul a evoluat de la un curs de instruire de doi semestri la un program de licență de patru ani de licență.

În plus față de remorcherul anual, studenții de la Colegiile de Inginerie și Arte și Științe s-au provocat reciproc în jocuri de baschet extrem de mediatizate, curse pe șosea și chiar întâlniri de înot în anii 1920 și 1930

În 1944, doamna Pid Urquhart a obținut licența în inginerie electrică, devenind astfel prima absolventă a Departamentului de inginerie electrică.

În 1956, Departamentul de Inginerie Electrică a început un program de doctorat în științe.

Departamentul a preluat numele actual de Inginerie electrică și computerizată în 1979.

În 1986, a fost finalizată construcția noii clădiri ECE. Oficialii au folosit un laser pentru ceremonia de tăiere a panglicii. Clădirea găzduiește laboratoare de cercetare pentru lucruri precum robotica, cercetarea aparatului auditiv și inteligența artificială. Centennial Science and Engineering Library se află, de asemenea, într-o parte a porțiunii subterane a clădirii cu 2 etaje.

În 1995, mai mulți profesori ECE au primit premii didactice, o dovadă a accentului pus pe predare în departament.

Astăzi, departamentul ECE continuă să obțină recunoaștere și respect la nivel național - un rezultat direct de peste nouăzeci de ani de istorie în campusul Universității din New Mexico.

142622_ECE2.jpg
Solicitanții internaționali sunt considerați automat pentru bursa internațională Amigo. Cei selectați primesc o scutire de școlarizare nerezidentă (evaluată la mai mult de 11.000 USD pe an). Bursele Amigo sunt limitate ca număr, astfel încât solicitanții timpurii au șanse mai mari de a primi această bursă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Albuquerque

    University of New Mexico 211 Terrace Street NE ECE Building, Room 125 Albuquerque, NM, 87131-0001, Albuquerque

    Întrebări