Keystone logo
University of New Haven

University of New Haven

University of New Haven

Introducere

University of New Haven , fondată în campusul Yale în 1920, este o universitate privată, mixtă, care a fost recunoscută de The Princeton Review și US News & World Report pentru excelență academică. Situată între orașul New York și Boston, în orașul de pe țărm West Haven, Universitatea este o comunitate diversă și vibrantă de peste 7.500 de studenți din întreaga lume.

În ultimii 15 ani, sub conducerea președintelui Steven H. Kaplan, Universitatea a cunoscut o creștere semnificativă - atât în ceea ce privește înscrierea, cât și extinderea campusului Universității West Haven. Înscrierea la licență cu normă întreagă s-a dublat, iar cererile din primul an aproape s-au triplat. În ultimul deceniu, Universitatea a finalizat mai mult de 300 de milioane de dolari în proiecte majore de capital în timp ce a lansat 26 de noi programe academice. Universitatea a adăugat, de asemenea, campusuri în Prato, Italia și Orange, Connecticut.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • 300

    300 BOSTON POST RD WEST HAVEN, , 300

Întrebări