Keystone logo
University of New England Master of Professional Accounting
University of New England

Master of Professional Accounting

Online

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jun 2024

AUD 32.254 / per year *

Învățământ la Distanță, În campus

* Taxele anuale de curs acoperă doar costurile de școlarizare. Acestea nu includ alte cheltuieli asociate studiilor universitare.

Introducere

Organizațiile de toate tipurile și dimensiunile, din Australia și la nivel internațional, se confruntă cu schimbări dramatice în mediile lor de operare, tehnologie și finanțe. Au nevoie de profesioniști dotați cu experiența care să îi ajute să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la cea mai bună direcție de luat în această lume care evoluează rapid.

Masterul în Contabilitate Profesională al UNE vă va promova abilitățile financiare, analitice, de cercetare și de comunicare, ajutându-vă să deveniți un activ indispensabil în orice loc de muncă și vă va califica pentru intrarea în principalele organisme profesionale de contabilitate.

De ce să studiezi Masterul în Contabilitate Profesională cu UNE?

Dacă aveți o diplomă de licență într-o altă disciplină, Masterul UNE în Contabilitate Profesională este cea mai bună modalitate de a vă recalifica ca contabil și de a obține intrarea în organismele profesionale de contabilitate.

Dacă nu ați absolvit o diplomă de licență, puteți intra în această diplomă de master după ce ați finalizat cu succes Certificatul de absolvire UNE în contabilitate.

Cursul acoperă unități introductive și avansate în contabilitate financiară și de gestiune, audit, finanțe, impozit și dreptul societăților comerciale.

Acesta este un curs aprobat pentru sprijinirea veniturilor studenților și este posibil să fiți eligibil să aplicați pentru Alocația pentru tineret sau Austudy.

Alegând UNE, veți studia cu un lider din industrie în furnizarea de învățare online pe tot parcursul vieții pentru aspiranți contabili calificați. Cursurile noastre postuniversitare de contabilitate au primit evaluări de 5 stele pentru Resurse de învățare și Angajare cu normă întreagă de către Ghidul pentru universități bune 2021. Studenții acordă constant UNE evaluările maxime de 5 stele pentru experiența generală și sprijinul studenților, așa că, indiferent dacă studiați online sau în campus, sunteți pe mâini bune atunci când alegeți UNE.

Ce face cursul nostru diferit?

Masterul nostru în Contabilitate Profesională oferă oportunități de:

  • Studiați în mod flexibil — puteți studia fie în campus, fie online, oriunde cu acces online în Australia sau în străinătate.
  • Adaptează-ți studiile pentru a se potrivi obiectivelor tale personale de carieră. Pe lângă unitățile de contabilitate de bază, puteți alege să studiați unități în domenii precum finanțe, management, marketing și managementul resurselor umane.
  • Calificați-vă pentru admiterea la principalele organisme profesionale de contabilitate australiene pentru calitatea de membru deplin și dezvoltarea profesională continuă.
  • Participați la școli opționale de weekend față în față (disponibile în unele unități pentru studenții online).

Studiați cu cel mai lung furnizor continuu de educație la distanță (acum online) din Australia.

Studiați online

Cei mai mulți dintre studenții noștri aleg să studieze online în trei perioade de studiu cu sprijin 24/7* și să se potrivească studiului în jurul angajamentelor profesionale și familiale. În mod unic, studenții noștri online au în mare parte peste 30 de ani și aduc o experiență valoroasă cu ei. Ei formează o comunitate de adulți care jonglează cu aceleași provocări și priorități și care își aduc împreună experiența de viață și de muncă la UNE pentru a deveni pregătiți pentru viitor și pentru a răspunde mai bine unei lumi în schimbare rapidă.

Studiu privind campusul

Mulți dintre studenții noștri aleg să profite de stilul de viață din campus din Armidale, în frumoasa regiune New England, cu acces la suport, cazare și facilități sportive de neegalat. Acești studenți își încep adesea primul grad și au părăsit școala recent. Prin accesul la sprijin academic și în carieră, aceștia obțin un început fantastic în cariera lor.

Suportul tutorelui 24/7 include: feedback pentru eseuri (în termen de 24 de ore); chat live 24/7 pentru feedback generic despre scrierea academică; și ajutor specific la nivel de fundație sau de prim an pentru discipline, inclusiv matematică, chimie, biologie, fizică, afaceri, contabilitate, microeconomie, macroeconomie și statistică. Există, de asemenea, o gamă largă de ateliere, resurse și cursuri disponibile în sprijinul abilităților academice pentru a vă ajuta și pentru a vă ajuta să reușiți.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări