Keystone logo
University of New England

University of New England

University of New England

Admitere

 1. Vizitați site-ul web de admitere UNE: Începeți prin a vizita site-ul web oficial al Biroului de admitere al University of New England . Acolo, veți găsi informații detaliate despre procesul de aplicare, cerințele de admitere și termenele limită importante.
 2. Alegeți programul dvs.: explorați programele de licență sau postuniversitare oferite de UNE și stabiliți la ce program doriți să aplicați. Asigurați-vă că îndepliniți cerințele specifice pentru programul ales.
 3. Examinați cerințele de admitere: familiarizați-vă cu cerințele de admitere pentru programul dorit. Aceste cerințe pot include transcrieri academice, scoruri standardizate ale testelor (cum ar fi SAT sau ACT), scrisori de recomandare, o declarație personală sau eseu și orice cerințe suplimentare specifice programului.
 4. Trimiteți o cerere: completați și trimiteți formularul de cerere online prin portalul de admitere al UNE. Furnizați informații exacte și actualizate, asigurându-vă că respectați toate termenele limită de aplicare.
 5. Trimiteți documente justificative: asigurați-vă că foaia matricolă oficială de liceu sau colegiu, rezultatele testelor și orice alte documente necesare să fie trimise direct la Biroul de admitere UNE. Urmați instrucțiunile furnizate pe site-ul UNE privind metodele de depunere.
 6. Plătiți taxa de aplicare: UNE cere de obicei o taxă de aplicare, care poate fi plătită online prin portalul de aplicații. Asigurați-vă că verificați suma actuală a taxei și opțiunile de plată pe site-ul web Admissions UNE.
 7. Urmăriți cererea dvs.: După ce ați trimis cererea, veți primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni despre cum să vă conectați la portalul solicitantului. Utilizați acest portal pentru a urmări starea cererii dvs., pentru a trimite orice documente suplimentare dacă este necesar și pentru a primi actualizări cu privire la decizia dvs. de admitere.
 8. Așteptați decizia de admitere: Biroul de admitere UNE vă va examina cererea, ținând cont de diverși factori, cum ar fi performanța academică, scorurile la teste, eseurile și scrisorile de recomandare. Odată ce o decizie a fost luată, veți fi notificat prin e-mail sau prin portalul solicitantului dumneavoastră.

Burse și finanțare

Burse și alte ajutoare financiare

Bursele vă pot ajuta cu costurile studiului în Australia. Studenții de licență și postuniversitare pot aplica pentru burse guvernamentale australiane. Dacă studiați pentru o diplomă de cercetare postuniversitară, UNE oferă și burse de cercetare.

Burse guvernamentale australiane

Bursele australiene este o inițiativă a guvernului australian de a construi parteneriate și de a crește înțelegerea reciprocă, cunoașterea și inovația în regiunea Asia Pacific.

Bursele guvernamentale australiane includ toate programele de burse existente gestionate de Agenția Australiană pentru Dezvoltare Internațională (AusAID) și Departamentul pentru Educație, Ocuparea Forței de Muncă și Relații la locul de muncă (DEEWR).

Mai multe informații despre bursele australiene pot fi găsite online pe site-ul guvernului australian.

Burse pentru studenți internaționali

Bursa internațională UNE acoperă o reducere a taxelor de școlarizare anuale publicate pentru studenții internaționali. Bursele internaționale UNE sunt disponibile pentru studenții internaționali cu normă întreagă care încep studiile la UNE în 2023.
În prezent, oferim o bursă de 20% pentru aportul din 2024.

Vedeți informații detaliate despre bursă vizitând site-ul web al Universității.

Burse de cercetare postuniversitară

UNE oferă o serie de burse de cercetare substanțiale studenților postuniversitari care studiază diplome bazate pe cercetare, inclusiv cercetări specifice disciplinei, proiecte de cercetare țintite și altele care au criterii de eligibilitate mai largi.

Premiul Internațional de Cercetare Postuniversitară UNE (IPRA)

Bursa UNE International Postuniversitare Research Award (UNE IPRA) este oferită candidaților internaționali remarcabili care doresc să se înscrie la o diplomă de cercetare la UNE.

 • Până la 20 de UNE IPRA sunt disponibile pentru solicitanții excepționali care doresc să se înscrie la o diplomă de cercetare postuniversitară la UNE
 • UNE IPRA oferă o bursă pe an, taxe de școlarizare și o singură asigurare standard de sănătate de peste mări
 • Premiile sunt pentru o durată maximă de doi ani pentru o diplomă de master în cercetare sau trei ani pentru o diplomă de doctorat
 • Aplicațiile sunt evaluate în funcție de meritul academic și potențialul de cercetare

Clasamente

UNE este cea mai bine cotată universitate australiană pentru satisfacția studenților.

Canstar Blue a acordat UNE „Cei mai mulțumiți studenți” în categoriile Universități naționale, universități online și universități NSW în 2022. De asemenea, suntem singura universitate publică australiană care a acordat maximum 5 stele pentru Experiența generală 17 ani la rând de către Good Universities Guide.

Fie că este vorba de angajamentul nostru față de calitatea predării, de rezultatele excelente de angajare ale absolvenților noștri sau de reputația noastră de a oferi educație online excepțională, UNE este recunoscută în mod constant ca o mare universitate australiană.

Fiind cel mai lung furnizor continuu de educație la distanță din Australia, majoritatea celor peste 140 de cursuri sunt disponibile pentru studiu online. Este logic să ai încredere într-o universitate care are o istorie extinsă de a ajuta adulții ca tine să devină apți în viitor în timp ce studiază acasă.

Colaborați cu o universitate care știe cum să vă ajute să răspundeți la o lume în schimbare rapidă.

Locații

 • Armidale

  Armidale, Australia

Întrebări